Autohtona -Hrvatska stranka prava – Dražen Keleminec poziva Vas na tiskovnu konferenciju dana 15. 04. 2024. ( ponedjeljak ) sa početkom od 11, 00 sati ispred glavnog ulaza na HRT.

Zbog cenzuriranja i stavljanja A – HSP – Dražen Keleminec na spisak zabranjenih stranaka. Zbog kršenja članka 29. Ustava RH.koji kaže da sve stranke imaju jednaka prava na HRT-u.
Zbog toga što A – HSP – Dražen Keleminec ne želi biti dekor demokraciji i provođenju ne demokratskih i ne slobodnih izbora od strane HRT-a , Dražen Keleminec donio je sljedeću odluku !

Kao dragovoljac Domovinskog rata koji se borio za demokratsku Hrvatsku, a HRT provodi anti demokratsku kampanju ovih izbora , cenzurirajući A-HSP – Dražen Keleminec, zbog uspostave demokracije na HRT-u, da HRT – bude televizija Hrvatskog naroda , a ne Krupnog kapitala, globalista i onih snaga koji mrze Hrvatsku i žale za Jugoslavijom moj doprinos će biti JAVNO SPALJIVANJE ISPRED HRT-a.

ŽELIM UPOZNATI HRVATSKU JAVNOST DA ZA MOJU SMRT ISKLJUČIVO ĆE BITI KRIV NASILNIK TOMISLAV ŠPOLJAR KOJI ME ZBOG POKUŠAJA DA UPUTIM PRIGOVOR IZBACIO SA HRT-A, MARIJA NEMČIĆ ZA KOJU MI JE UPRAVO TOMISLAV ŠPOLJAR REKAO DA JE ONA UZROČNIK NAŠE CENZURE, RAVNATELJ HRT-A ROBERT ŠVEB , OSTALI KOMUNISTIČKI KADROVI KOJI MRZE NAS DOMOLJUBE, A RADE NA HRT-U KAO I DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO KOJE UNATOČ NAŠIM UPOZORENJIMA I PRIGOVORIMA NIJE UČINILA NIŠTA DA SPRIJEČI NE DEMOKRATSKU CENZURU NA IZBORIMA AUTOHTONE – HRVATSKE STRANKE PRAVA – DRAŽEN KELEMINEC.

Članak 29. Ustava RH kaže da HRT mora pratiti sve stranke na izborima .
Temeljem Ustava RH. očekujemo Vaš dolazak na moje spaljivanje !


Autohtona – Hrvatska Stranka Prava
Predsjednik Dražen Keleminec

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI