Danas u 10 , 00 sati održano je izvlačenje bijednik 5 minuta nastupa za stranke na HRT – u.
Kako možemo u 5 minuta predstaviti se Hrvatskom narodu, kako u 5 minuta možemo predstaviti svoj program ??
Već četiri mjeseca HRT-u u svojim programima od HTV 1, Nedjeljom u 2, centralom Dnevniku i HRT – 4 reklamiraju se samo neki privilegirani pojedinc koji su tek osnovali stranke od Vanđelića ili Marka Jelića do HDZ, SDP, MOST, Domovinski pokret i Možemo.
Na HRT 4 njih reklamiraju 24 sata na dan, a Autohtona – Hrvatska stranka prava – Dražen Keleminec koja izlazi u svih 11. izbornih jedinica ne može dobiti ni sekundu.
Na izvlačenje smo došli samo mi iz Autohtone – Hrvatske stranke prava – Dražen Keleminec. Zašto samo mi ? Zato što ove privilegirana stranke to ne zanima jer su oni i ovako 24 sata stalno na HTV – 4. Druge stranke nisu znale jer HRT je sakrio objavu skroz ispred lista koji su predali kandidature.
Prije samog početka izvlačenja nastupa političkih stranka na HRT – u , zbog tih bijednik 5 minuta , javio sam se za riječ, zaželio svima sretan Uskrs i htio iznesti prigovor.
Na to je reagirao iz Državnog izbornog povjerenstva Slaven Hojski koji je dao nalog Tomislavu Špoljaru da me izbace iz HRT- a . Zaštitari su me primili za ruke i izbacili iz HRT-a i odveli izvan porte.
Ovim činom Slaven Hojski je pokazao da je u službi cenzure na HRT-u , pokazao je da sprovodi nedemokratske izbore jer u izborima svi trebamo imati jednaka prava. To je zagarantirano USTAVOM RH.
Mi, kao Autohtona – Hrvatska stranka prava – Dražen Keleminec neće odustati od demokratskih izbora u Republici Hrvatskoj, nećemo odustati od cenzure u medijima, nećemo odustati od lažnih plaćenih anketa agencijama. Oni koji pljačkaju Hrvatsku mogu plaćati Agencije, a HRT je donio pravilo da u sučeljavanje idu samo one stranke koje imaju rejting 4 %. ! Ovi izbori su nedemokratski !!
Dražen Keleminec je dragovoljac Domovinskog rata, borio sam se za demokratsku i slobodnu Hrvatsku. Sada tvrdim da na HRT mogu samo oni koji su bili protiv Hrvatske ili oni koji su kad je trebalo braniti Hrvatsku pobjegli iz Hrvatske.
Ja, Dražen Keleminec kao dragovoljac Domovinskog rata sam progonjen i cenzuriram jer sam stvarao Hrvatsku , a oni koji danas rade na HRT-u to nam ne mogu oprostiti.
Zato, kažem boriti ću se kao 1990 – ih da Hrvatsku oslobodimo od onih koji i preko medija Hrvatski narod lažu i pomažu onima da Hrvatski narod drže u ropstvu.
„ HRVATSKA NIJE SLOBODNA , OSLOBODIMO HRVATSKU „ !

Autohtona – Hrvatska stranka prava – Dražen Keleminec
predsjednik, Dražen Keleminec

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI