– Nekad su na granici Jugoslavije bile karaule, vojska je čuvala granicu a mi sad svoju ne čuvamo i ona je propuh za sve koji imaju cilj okupirati nas, a sutra i ubijati, rekao je čelnik stranke
Novčane kazne od sto tisuća eura i zatvor do pet godina bili bi efikasan alat da se krijumčari migranata odvrate od unosnog posla koji imaju u Hrvatskoj. Ovo misli predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, koja je od nedavno i imenom vezana za svog osnivača.
Danas je u Karlovcu, pred zgradom suda, najavio da će biti nositelj liste u 7. izbornoj jedinici, kao i da će s listama ići u svih 11 izbornih jedinica.
– U Hrvatskoj se događa invazija migranata i to posebno na karlovačkom području. Jako smo nezadovoljni s radom sudova i zato smo namjerno došli na ovo mjesto, rekao je Keleminec. Kako kaže, u prošloj je godini uhvaćeno 1.700 švercera migranata.
– To su kriminalci koji krijumčare migrante u Hrvatsku i Europu a kažnjavani su po sudovima s po dvije tisuće eura. Kazna za pozdrav ZDS je četiri tisuće eura. Krijumčari šest puta više zarade samo u jednoj turi kad dovoze migrante. Plate kaznu i ostaje im zarada. Na migrantima zarađuje država i oni koji ih krijumčare, rekao je Keleminec.
On i politička opcija koju predstavlja zagovaraju dolazak vojske na granicu. Kako je rekao, za vrijeme Jugoslavije onaj tko je prelazio granicu izvan graničnog prijelaza bio je ubijen.
– Danas su migranti nagrađeni od hrvatske države jer ih prihvaćamo i izdaju im se europski dokumenti s kojima se mogu kretati po EU. To je plan da se pokori Europa. Kad je nastao ISIL nacrtali su crnu kartu Europe i rekli kako će je okupirati i to se sad događa, ustvrdio je čelnik stranke koja nikad nije došla u neku poziciju vlast.
– Migranti imaju mobitele, novac za put, plaćaju krijumčare. U Hrvatskoj imamo i strane radnike, Nepalce, Sirijce, Afganistance, Filipince i postavljam pitanje kako naši mladi ne mogu se zaposliti a ovi stranci dođu ovdje, ne poznaju jezik i našu kulturu dođu i odmah dobiju poslove, pa čak prodaju pecivo i hrenovke na pumpama INA-e, rekao je Keleminec.
Smatra da je to sve organizirano, da se radi o spregi masona, ISIL-a, Europske unije i konačno Plenkovića a cilj je da se pokori Europa. S druge strane, tvrdi, hrvatski narod u svojoj državi nema nikakva prava.
Na pitanje novinara KAportala kako bi to vojska mogla odvraćati migrante s granice, odnosno kako zamišlja da mladi hrvatski vojnici pucaju u ljude i tko bi uopće izdao takvu zapovijed, Keleminec se očito s nostalgijom prisjeća kako je to bilo nekada u Jugoslaviji.
– Tko ulazi preko granice puno riskira, pa i svoj život. Treba drastično braniti našu granicu, ako smo je branili u ratu od velikosrpske agresije možemo i danas od ISIL-ovaca. Kad je Nikola (Lukić koji je također bio prisutan na tiskovnoj op.a.) bježao u Njemačku išao je kroz šume, što bi ti Nikola bilo da su te uhvatili, pitao je kolegu, dopredsjednika stranke.
– Kazne su bile po šest mjeseci zatvora a možda bi me i ubili na licu mjesta, nadovezao se Lukić.
Keleminec je još dodao da su “nekad na granici Jugoslavije bile karaule, da je vojska čuvala granicu a da mi sad svoju ne čuvamo i da je ona propuh za sve koji imaju cilj okupirati nas, a sutra i ubijati”.
– Pritom naša vlast ništa ne radi, rekao je.
Na naš upit Nikoli Lukiću, koji je najavio i da će biti nositelj liste A-HSP-a DK u 2. izbornoj jedinici, kako on kao nekadašnji migrant nema solidarnosti s ljudima koji možda iz svojih zemalja također bježe kao disidenti od političkog progona, rekao je da ni svi migranti nisu isti.
– Treba to razabrati, što je što nije moguće je da postoje i pošteni ja ih ne generaliziram ali većini je to planski. Propuštaju ljude, kažu im idite i napravite nered, rekao je Lukić te potvrdio da je sve “sprega masonskih i đihadističkih organizacija s Europskom unijom te da je tu Hrvatska samo kvislinška država”.
06.03.2024 – 12:37
KAportal

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI