Milan Martić, haški osuđenik za ratne zločine, koji kaznu zatvora od 35 godina izdržava u Estoniji, samo je jednom u javnim istupima spomenuo sina Duška.

Njegov sin Duško Martić u međuvremenu je završio Pravni fakultet u Beogradu, a pripravnički staž od dvije godine i 10 mjeseci, od travnja 2008. do siječnja 2011., odradio u uredu odvjetnika Predraga Milovančević, očeva branitelja u Haagu.
Duško Martić, kao gost predavač, pozvan na Weekend media festival koji će se održati u Rovinju od 19. do 22. rujna 2024. Sin ratnog zločinca Mile Martića Duško zaposlenik je United Media, tvrtka koja je vlasnik Nove tv i N1 televizije. Duško Matić zaposlen je u United Media od ožujka 2018. godine.

Duško Martić Vodi pravni odjel zadužen za zaštitu sadržaja i borbu protiv piratstva.
Nakon što je odradio pripravnički staž Duško Martić nešto manje od dvije godine radio je kao pravni savjetnik u Udruženju pravnika Srbije da bi potom pet godina, od 2012. do 2017., pohađao međunarodni doktorski studij “Pravo, znanost i tehnologija”. Predavanja i seminari odražavani su u Bologni, Torinu, Barceloni, Tilburgu i drugim gradovima.
Na mjestu Upravitelja sigurnosti sadržaja, a 10 mjeseci kasnije unaprijeđen je u Voditelja odjela za sigurnost sadržaja i zaštitu podataka. Za Voditelj zaštite sadržaja United Medije imenovan je u siječnju 2024. godine.
U najavi Weekend medija festivala Duško Martić je ovako predstavljen:
“Duško Martić je rukovoditelj sektora zaštite intelektualnog vlasništva u United Media, najvećoj medijskoj tvrtki u Jugoistočnoj Europi. Duško vodi sve aktivnosti zaštite sadržaja i borbe protiv piratstva: od otkrivanja i istrage do kaznenih postupaka i parnica/izvršenja povodom kršenja prava intelektualnog vlasništva.
Tema njegova predavanja je “Cyber sigurnost: Kako ne postati digitalni doručak za hakere”.

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI