Cijenjeni,
Molim Vas da dobro pročitate moj mail koji sam prisiljen napisati zbog toga što stranke na vlasti u Hrvatskoj HDZ i SDSS ( Andrej Plenković i Milorad Pupovac ) uz pomoć policije godinama krše moja prava koja su mi zagarantirana Ustavom i Zakonom RH.
HDZ, SDSS i policija krše mi pravo o slobodi kretanja po Republici Hrvatskoj, krše mi pravo na slobodu mišljenja i izražavanja , krše mi pravo na slobodu mirnog okupljanja .
Svake godine pa tako i ove u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju prijavio sam javno okupljanje u mjestu Srb.
Zakon o javnom okupljanju kaže da svatko ima pravo na javno okupljanje , a tko prije drugoga prijavi javno okupljanje ima prednost.
Svake godine moje zakonom legitimno javno okupljanje policija zabranjuje ( policija nema pravo temeljem Zakona RH. nikome zabraniti javno okupljanje ) napišu da ne prihvaćaju podnesak ( podnesak ne postoji u Zakonu RH. , a ja svaku moju prijavu prijavljujem na obrascu koje je izdala sama policija ).
Dolaskom na legitimno javno okupljane temeljem Zakona RH. policija ne samo da mi zabranjuje i sprječava javno okupljane već me uhićuje samo zato što nisam napustio mjesto Srb.
Svake godine pišu mi prijavu o kršenju javnog reda i mira iako znaju da ja nisam kršio javni red i mir.
Policija redovito svoje prijave gubi na sudu zbog toga, ali oni i dalje svake godine rade represiju prema meni i mojim prijateljima.
Ja imam pravo kao državljanin kretati se po Hrvatskoj pa tako i po Srbu. Srb nije u Srbiji i Srb nije u vlasništvu Milorada Pupovca.
Prošle godine nakon represije od strane policije imao sam praćenje dva dana i pokušaj ubojstva.
Milorad Pupovac uz pomoć Državnog odvjetništva RH. pokušao me zbog moje borbe za istinu u Srbu smjestiti dvije godine u zatvor. Na raspravi na Općinskom sudu u Gračacu rekao je : „meni je žao Dražena Keleminca ali tražim da ga se osudi na dvije godine zatvora i da se nauči pameti i nikada više da ne dođe u Srb „ !
Tko je Milorad Pupovac da meni prijeti da se ja ne smijem kretati po Republici Hrvatskoj ? Milorad Pupovac i Državno odvjetništvo izgubili su sud na Općinskom sudu u Gospiću, žalili su se i izgubili na Županijskom sudu u Šibeniku.
Zašto su izgubili ? Zato što ja napravio nisam ništa, niti kršio Zakon RH. Miloradu Pupovcu i Državnom odvjetništvu RH. smetalo je samo pravo na moje mišljenje i izražavanje , a to je verbalni delikt koji više ne postoji u Zakonu RH.
Godine 2020 godine policija mi je također zabranila javno okupljanje u Srbu. Tada su me pokušali strpati na psihijatriju u Zadar što im je psihijatrica odgovorila da ja nisam za liječenje na psihijatriji. Nakon toga, nezakonito su me zatvorili u zatvor u policijskoj postaji u Gračacu.
Drugi dan odveli su me na sud u Gračacu i tražili da mi se zabrani prilazak mjestu Srb na dvije godine jer to je tražio Milorad Pupovac i Andrej Plenković.
Sud u Gračacu odbio je zahtjev policije o zabrani prilaska mjestu Srb uz napomenu da ja imam pravo na javno okupljanje u Srbu.
Sud me pustio, otišao sam u Srb da održavamo prijavljeno javno okupljanje ali ni tada policija nije mi dozvolila javno okupljanje i sama kršila odluku Suda i Zakon RH. o javnom okupljanju.
Tada, Milorad Pupovac saziva tiskovnu konferenciju u Zagrebu i javno kaže : NE ŽELIM VIDJETI KELEMINCA U SRBU NI TOLIKU POLICIJU.
Nakon toga policija dolazi , uhićuje me i izbacuje iz mjesta Srb. Moram naglasiti da su zbog toga ponovno izgubili na sudu ali to njih ne dira.
Policija ne poštuje Zakon o javnom okupljanju i kretanje po Hrvatskoj, a sve zbog toga što Milorad Pupovac sa svoja tri mandata drži u šaci Andreja Plenkovića.
Ja sam mnogo puta osudio agresiju Rusije na Ukrajinu i SAD dajem punu podršku. Kao političar pratim što se zbiva oko BIH i Milorada Dodika.
Zašto Vam to pišem ? Zato što sam mnogo puta pitao preko našeg You Tube kanala A – HSP Milorada Pupovca da li je vlasnik benzinskih pumpi u Hrvatskog naziva ADRIA OIL ? Također mnogo puta sam ga pitao da li benzinske pumpe ADRIA OIL ima zajedno sa Miloradom Dodikom ? Pitao sam ga da li Milorad Dodik to radi preko svog nećaka Bojana Zeljkovića? Ja samo pitam Milorada Pupovca , a pitam i Vas da li što znate oko toga ? Također pitao sam Milorada Pupovca za još nekoliko firmi koje se bave prijevozničkim poslom ali nisam dobio odgovor. Pitao sam Milorada Pupovca da li mu sin Ozren umjesto Hrvatskih željeznica prevozi umjetno gnojivo iz Kutine ?
NI NA JEDAN MOJ UPIT OD PUPOVCA NISAM DOBIO ODGOVOR !!
SVJESTAN SAM DA OVO ŠTO PIŠEM UGROŽAVA MOJ ŽIVOT , ALI OVU REPRESIJU KOJU ONI PROVODE NAD MNOM JA NEĆU TRPJETI PA MAKAR ME UBILI.
Ove godine prijavio sam u Srbu javno okupljanje i ponovno sam od policije dobio mail da mi ne mogu odobriti javno okupljanje ( ponovno kažem policija nikome nema pravo zabraniti javno okupljanje ).
Ali Pupovac je izvan Zakona RH. , Pupovac preko Andreja Plenkovića i policije provode teror i u Srbu svake godine slavi pokolj četnika nad nedužnim Hrvatskim narodom ( najmanja žrtva imala je samo 3 godine, zaklana i bačena u Dabinu jamu ) .
Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i borio sam se za DEMOKRATSKU HRVATSKU i neću dozvoliti da me policija, Andrej Plenković i Milorad Pupovac gaze i da gaze moja Ustavna prava.
Također, meni je u medije zabranjeno, jer medijima vlada Andrej Plenković, Milorad Pupovac i krupni kapital koji je stvoren preko Rusa ( zato imamo aferu HEP – PLIN ).
U Hrvatskoj su i dalje na vlasti komunist tj. djeca komunista koji su oduvijek bili na strani Rusa to dobro zapamtite. Mi djeca Hrvata koji nismo zadojeni Ruskim komunizmom smo proganjani i u današnjoj Hrvatskoj.
Molim Vas da razmotrite ovo moje pismo ,a ako mi se što dogodi da znate s koje strane puše vjetar i udara munja.
Ja se za svoj život ne bojim, svi mi ćemo jednog dana umrijeti !

NA ZNANJE :
– PREDSJEDNIK VLADE RH. ANDREJ PLENKOVIĆ
– PREDSJEDNIK SABORA RH. GORDAN JANDROKOVIĆ
– MINISTAR BRANITELJA TOMO MEDVED
– MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA DAVOR BOŽINOVIĆ
– MINISTAR PRAVOSUĐA I UPRAVE IVAN MALENICA
– DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO RH. ZLATA HRVOJ – ŠIPEK
– GLAVNI RAVNATELJ POLICIJE NIKOLA MILINA
– UNUTARNJA KONTROLA I NADZOR POLICIJE ŽELJKO KRALJ
– POLICIJSKA UPRAVA ZADARSKA
– OPĆINSKI SUD GOSPIĆ
– PREKRŠAJNI SUD U GRAČACU

Sa štovanjem !
Dražen Keleminec

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI