– MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA DAVOR BOŽINOVIĆ
– GLAVNI RAVNATELJ POLICIJE NIKOLA MILINA
– UNUTARNJA KONTROLA I NADZOR POLICIJE ŽELJKO KRALJ
– POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA NAČELNIK MARKO RAŠIĆ
– III. POLICIJSKA POSTAJA NAČELNIK DOMAGOJ GREGOROVIĆ

Predmet : Zahtjev da mi se iz policijskog dosjeja izbriše da sam rekao da ću se ubiti, i tražim ime i prezime policijskog djelatnika koji je tu laž napisao da ga mogu prijaviti Državnom odvjetništvu.

Poštovani,
Dana 27. lipnja 2023. godine zvao sam u III. Policijsku postaju Dubrava u Zagrebu. Tražio sam načelnika postaje da mu kažem o napadima na mene i Nikolu Lukića i kako policijski djelatnici iz III. Policijske postaje dođu i odu bez uviđaja ili na dolazak čekamo sat i pola kada napadači odu. Ispada kao da je sve dogovoreno sa napadačima.
Policijska djelatnica na porti ponašala se kao da je ona načelnik III. Policijske postaje i osobno je rekla da me ne želi spojiti niti sa tajnicom načelnika.
Na moje upozorenje i upornost nakon trećeg pokušaja i kada sam joj rekao da snimam naše razgovore spojila me sa šefom smjene koji je sa mnom razgovarao sa visokim tonovima i poklopio mi slušalici.
Rekao je svoje prezime ali niti u snimci se dobro ne čuje ali kao da je rekao Dević.
Nakon nekih sat vremena došla mi je kriminalistička policija iz Koprivnice kući. Tražili su da sa mnom razgovaraju ali ja sam tada bio u Zagrebu.
Dogovorio sam da ću k njima doći idući dan jer u jutro moram sve ove nove napade prijaviti u kriminalističkoj policiji u Heinzelevoj ulici.
Tamo mi je policijski djelatnik iz mog dosjeja pročitao da sam jučer III. Policijskoj postaji rekao da ću se ubiti.
TO JE ČISTA LAŽ !!
Kod dolaska na kriminalističku policiju u Koprivnici, policijski djelatnik mi je pročitao za što su me prijavili iz III. Policijske postaje u Zagrebu.
Ponovljeno mi je da sam rekao da ću se ubiti.
Pošto sam snimao razgovore sa III. Policijskom postajom ustanovljeno je da nisam prijetio da ću se ubiti. Policijski djelatnik čudio se zbog toga.
Ponovit ću da sam samo zvao načelnika III. Policijske postaje u Zagrebu ,a da nisam rekao da ću se ubiti.
Postoje snimci razgovora i može se lako utvrditi lažem ja ili netko iz III. Policijske postaje.
Tog trenutka razmišljao sam da su me lažno prijavili iz razloga da me pokušaju odvesti na Psihijatrijski odjel. ( bilo je već takvih pokušaja ali bezuspješnih jer ja imam pravo na svoje političke aktivnosti u skladu sa Zakonom RH. )
Nakon toga, razgovarao sam sa prijateljem ( poznaje sustav ) koji mi je rekao, Dražene to ti je stavljeno da te mogu ubiti , a u tvom dosjeju ti piše da si ti sam rekao da ćeš se ubiti. Na ovo hitno moraš reagirati i dati u javnost. Pošto već imaš pokušaje ubojstva, smetaš im , ubit će te , a prikazat će, ubio si se.
Zbog toga tražim odmah da se briše iz mog dosjeja lažna prijava da ću se ubiti i tražim hitno ime i prezime policijskog djelatnika iz III. Policijske postaje koji je tu laž napisao.
Takvo osoba koja nosi policijsku odoru , a piše lažne optužnice ne može nositi časnu policijsku odoru.
Tražim hitam odgovor , ime i prezime policijskog djelatnika i bisanje laži iz mog dosjeja.

06. 07. 2023.
Na znanje :
– PREDSJEDNIK VLADE RH. ANDREJ PLENKOVIĆ
– PREDSJEDNIK SABORA RH. GORDAN JANDROKOVIĆ
– MINISTAR BRANITELJA TOMO MEDVED
– DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO RH . ZLATA HRVOJ – ŠIPEK
– CIJENJENO VELEPOSLANSTVO SAD
– CIJENJENO VELEPOSLANSTVO NJEMAČKE

Dražen Keleminec

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI