– MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA DAVOR BOŽINOVIĆ
– GLAVNI RAVNATELJ POLICIJE NIKOLA MILINA
– UNUTARNJA KONTROLA I NADZOR POLICIJE ŽELJKO KRALJ
– POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA NAČELNIK MARKO RAŠIĆ
– III. POLICIJSKA POSTAJA NAČELNIK DOMAGOJ GREGOROVIĆ

Predmet : Pritužba na rad III. Policijske postaje , pokušaji ubojstva.

Poštovani,
Danas sam nazvao u III. Policijsku postaju i tražio načelnika gosp. Domagoja Gregorovića. Na telefon javila mi se policijska djelatnica na porti i rekla da načelnika danas nema u postaji.
Tada sam je zamolio da me spoji sa njegovim zamjenikom na što me je prvo pitala zašto trebam , a nakon toga rekla da me neće spojiti sa zamjenikom gosp. Domagoja Gregorovića.
Tada sam uključio snimanje poziva i rekao da snimam razgovor ( nisam snimao od početka niti imao namjeru snimati razgovor ali nakon izgovorenih riječi od strane policijske djelatnice koja na porti odlučuje hoće li mi dati ili ne dati načelnika ili njegovog zamjenika je nedopustivo. Kada sam joj rekao da snimam razgovor onda je promijenila ton razgovora i spojila me sa zamjenikom načelnika ali nakon nekog vremena rekla da i njega nema i da zovem kasnije.
Zvao sam kasnije i rekla mi da me spaja ali jako brzo rekla da zamjenika nema u postaji. Nije mi bilo jasno, spaja me , a kaže nema ga. Shvatio sam da me laže i ponovno sam zvao.
Nakon trećeg poziva spojila me sa šefom smjene koji je koliko sam shvatio bio upoznat zašto zovem i koji je sa mnom razgovarao na nivou visokih tonova.
Odnos policijskih djelatnika u III. Policijskoj postaji je čista 0.
U prilogu šaljem Vam snimljene naše razgovore , a moram ponoviti da snimka sa policijskom djelatnicom sa porte nije od samog početka već od trenutka kada sam uvidio kako razgovara i na koji način razgovara. KATASTROFA !!
ZAŠTO SAM ZVAO I ZAŠTO KRITIZIRAM RAD III. POLICIJSKE POSTAJE
U noći na 24. i 25. lipnja na adresi Veliki Vrh 350 A gdje živi moj zamjenik Nikola Lukić netko je ciglom razbio mu zadnje staklo na autu.
Oko njega nitko ne živi.
Netko mu je namjerno razbio staklo i tako ponovno pokazao namjeru prijetnje i ubojstva.
Zvali smo III. Policijsku postaju, Došli su dva mlada policajca, pogledali i otišli ??
Kao da se ništa nije dogodilo !!
Dana 16. lipnja 2023. godine došao sam Nikoli Lukiću na adresu Veliki Vrh 350 A da prespavam jer smo dana 17. lipnja kretali rano u jutro zajedno za Knin na prosvjed protiv skidanja Hrvatskog barjaka.
Oko 23, 00 sata upalio mi se alarm na autu i mislili smo da mi netko pokušava ući u auto. Alarm je radio oko minutu i sam je prestao. Izašli smo van i nismo vidjeli nikoga. Za oko 15. minuta ponovno se upalio alarm i ponovno je radio oko minute. Pošto znam i znamo da tako alarm na autu ne radi shvatili smo da netko u našoj blizini solarnim snopom pali i gasi alarm na autu. Tada nakon 10. minuta ponovno se pali i gasi alarm.
Nazvao sam Policiju i spojili me sa III. Policijskom postajom. Kada sam policijskom djelatniku rekao što mi se događa on mi je brutalno odgovorio odvezite auto na popravak i poklopio slušalicu.
NEVJEROVATNO !! Ako ne zna kako se pali alarm na autu onda bolje da odmah skine Policijsku odoru.
Još dva puta upalio mi alarm u razmaku 10 – 15 minuta.
Tada me nazvao Policijski djelatnik iz III. Policijske postaje i rekao da će doći prva slobodna patrola.
Od strane prijatelja rečeno mi je da skinem klemu sa akumulatora i da me više neće uznemiravati.
Skinuo sam klemu zajedno Sa Nikolom Lukićem i nakon 30 sekundi na otprilike 50 metara zračne linije na uzvisini sa pogledom na kuću Nikole Lukića vidjeli smo da se pale svjetla na autu, auto kreće unazad i krenuo prema gradu.
Vidjeli smo samo da je auto bio bijele boje.
Taj auto mi je svakih 10. do 15. minuta palio alarm na autu. Kada su vidjeli da smo prekinuli struju otišli su.
Tada mi je rečeno sad ćeš vidjeti, sad su oni otišli sad će ti nakon njihovog odlaska doći Policija. Da došli su iz III. Policijske postaje ali nakon 20 minuta nakon što su nepoznate osobe otišle.
Pitao sam Policiju zašto im je trebalo sat i trideset minuta od poziva da dođu , a oni su mi rekli imali su posla.
Rekao sam im što se dogodilo, tražili su moju osobnu, vidjeli su da sam skinuo klemu sa akumulatora i otišli.
Osobe koje su palili i gasili mi alarm na autu imali su za cilj da ne spavamo tu noć jer znali su da idemo rano u jutro za Knin na prosvjed protiv skidanja Hrvatskog barjaka.
Vjerojatno su željeli da nenaspavani krećemo na put i da nam se putem nešto dogodi ali plan im nije uspio.
Zašto je Policiji trebalo od poziva da dođu nakon sat i pol ??
Zar je moguće da je Policija čekala odlazak napadača i nakon njihovog odlaska došla ?
Nakon bačene cigle na staklo auta Nikole Lukića , nakon dolaska i odlaska kao da se ništa nije dogodilo, nakon današnjeg poziva i odnosa policijskih djelatnika prema meni sumljam da sve ovo nadzire upravo III. Policijska postaja i da zato djeluje kao da se ništa ne događa.

PRIJE NEKOLIKO DANA POKUŠAJ UBOJSTVA NIKOLE LUKIĆA
Prije 20. dana netko je u noći došao Nikoli Lukiću na adresu Veliki Vrh 350 A , skinuo mu rad kapu sa kotača i potrgao dvije glave šarafa. Nakon toga vratili mu rad kapu tako da Nikola Lukić ne zna da su mu pripremili da pogine ( moguće sudarom i ubije nekog na cesti ) . Sva sreća da kada je Nikola krenuo sa autom da je čuo da mu nešto lupa, izašao vam i kada je skinuo rad kapu imao što vidjeti.

PRIJAVA PRIJETNJI OD STRANE TRI OSOBE
Početkom mjeseca svibnja ove godine Nikola Lukić sišao je sa tramvaja u Dubravi i krenuo prema autu na parkiralištu.
Sa biciklima prilaze mu tri osobe koje su imale kapuljače na glavama i crne naočale i kažu mu :
ZADRO KOLIKO TI ŽIVOTA IMAŠ. PROŠLE GODINE U MAKARSKOJ UBILI SMO KRIVU SVINJU UMJESTO TEBE.
Ova prijetnja prijavljena je u Policiji u Heinzelovoj ulici. Tražili smo da se te tri osobe otkriju preko kamera. Ne znamo što se po toj prijavi učinilo.
Te tri osobe znali su da su se roditelji od Nikole prezivali Zadro i da su im komunisti 1945. godine u Rami ( BiH ) promijenili prezime u Lukić.
Tako su se otkrili da su pripadnici Obavještajne službe ( koje ? ) jer taj podatak samo oni mogu znati. Koga su to ubili prošle godine u Makarskoj ?
Tomislav Juravić iz Zagreba je prošle godine zajedno sa mnom i Nikolom Lukićem došao u Makarsku. Dobio sam poziv Policije u Makarskoj da dođem jer se Tomislav Juravić utopio. Samo da kažem da su mu osobni dokumenti sa novčanikom nestali.
Da li se utopio ili su ga ubili kako su rekli Nikoli Lukiću ?
POKUŠAJ UBOJSTVA MENE , NIKOLE LUKIĆA I ZLATKA LUKEŽA PROŠLE GODINE SA POVRATKOM IZ SRBA !!
Prošle godine nakon prosvjeda u Srbu otišli smo u Ribnicu blizu Obrovca. Jedna nepoznata osoba nakon našeg odlaska iz kafića je nekoga nazvala na mobitel i rekla da smo se upravo digli i otišli. Bilo je 22, 30 sati. Vlasnik kafića na naš upit tko je taj čovjek rekao da je on iz sela ali ovog čovjeka prvi puta vidi u životu.
Taj čovjek je od 23, 00 sata u noći do pola jedan u noći kružio oko mog kampera šetnja gore – dolje. Mi smo ga promatrali iz grmlja. Točno u pola jedan u noći sjeo je na terasu kafića i izvadio mobitel i nekoga nazvao i rekao mu dođi po njega na kraj sela. Nakon toga otišao je i više ga nismo vidjeli.
Drugo jutro kupali smo se u moru ja Nikola Lukić i Zlatko Lukež i vidjeli dvije osobe kako kruže oko kampera. Kada su ustanovili da nas nema jedan u trapericama i crvenoj majici čučnuo se i mobitelom fotografirao tablice kampera.
Kada smo krenuli prema Zagrebu kod skretanja sa auto ceste prema Udbini prema nama išao je crveni šleper. Dolazeći prema nama iznenada je prešao na našu stranu i pokušao nas udariti. Osobno sam vozio svoj kamper i reagirao brzinom u desno i izbjegao sudar. Još i danas imam oštećenja na kamperu. Vozač šlepera nastavio je voziti kao da se ništa nije dogodilo. Mi smo ostali na cesti i zvali Policiju da smo imali pokušaj ubojstva šleperom. Policija mi je rekla da u prvoj Policijskoj postaji prijavim događaj. Prijavio sam u Korenici. Vozač šlepera zove se Dejan Kozina, šleper je iznajmljen , a u Državnom odvjetništvu Karlovac izjavio je da je nešto izbjegavao na cesti. Također saznao sam da je imao dva putna naloga, jedan pravi i jedan lažan.
Nije on ništa izbjegavao na cesti već nas je htio udariti , a u sudaru sa šleperom živi ne bih ostali.
Nakon toga danima su me pratili dvije osobe i dva auta. Snimio sam ih, objavio njihove fotografije i tablice vozila preko YouTube kanala A – HSP. Nakon objave prestali su me pratiti.
Jedna osoba bliska službama rekla mi je da me nisu pratili već čuvali ! OD KOGA ??
ŠTO SE TIČE NIKOLE LUKIĆA
Još da vam kažem da mu je netko prije nekoliko mjeseci ispred kuće razbio staklo od na vratima auta od strane vozača, da se u njega zaletio kamion na Branimirovoj u Zagrebu i razbio blatobrane iza. Nije stao već odjurio . ( na fotografijama zato vidite nema blatobrana ), a prije dva mjeseca nakon što je samo otišao pola sata do dućana iz dvorišta su mu ukrali psa Saru. Dvorište je ograđeno visokom ogradom tako da pas nije moga sam van. Pas se vratio kući nakon 5. dana i to sa ozljedama šapa i bez ogrlice na vratu. Osoba ili osobe koje su mu ukrale Saru nisu znali da ona može izvući glavu sa ogrlice.
Oni koji su mu ukrali Saru to su učinili iz razloga da Nikoli Lukiću učine bol za voljenim psom jer zna se da su mu supruga i kćer umrli od tumora i da živi sam.
Nakon svega što se događa Nikoli Lukiću , nakon odnosa Policije prema meni i Nikoli Lukiću odgovorno Vam pišem da je dosta tih sranja, živimo u demokraciji i svatko ima pravo na svoje političko mišljenje.
Nakon svega što se događa mišljenja smo da Policija mora da bude u službi svih , a ne da ignorira ove događaje koji nisu dječja igra.
Ako se što dogodi Nikoli Lukiću ili meni punu odgovornost snosit će sama Policija jer upozoravao sam ali ignorirali se naš poziv.

U PRILOGU FOTOGRAFIJE :
– Razbijeno staklo auta
– Cigla sa kojom su razbili staklo auta
– Kotača auta na kojem su potrgali glave šarafa
Također šaljem Vam snimke razgovora sa III. Policijskom postajom.

Na znanje :
– PREDSJEDNIK VLADE RH. ANDREJ PLENKOVIĆ
– PREDSJEDNIK SABORA RH. GORDAN JANDROKOVIĆ
– MINISTAR BRANITELJA TOMO MEDVED
– DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO RH . ZLATA HRVOJ – ŠIPEK
Zagreb, 27. 06. 2023.

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI