POLICIJSKA UPRAVA ŠIBENSKO – KNINSKA

Predmet : Prijava

Jučer u petak 20. lipnja 2023. godine između 22,00 i 23,00 sata otvorio sam svoj Facebook profil Dražen Keleminec i vidio da mi je zahtjev za prijateljstvo poslao ni više ni manje nego Stefan Grmuša iz Knina koji je pred dan Grada Knina skinuo Hrvatski barjak.
Nakon što smo u Kninu i Golubićima održali u subotu prosvjed zbog tog čina, a i zbog moje objave na YouTube kanalu A-HSP da je od Hrvatske države za tri godine Stefan Grmuša za poticaje dobio 95.823,31 euro smatram da me nije zatražio prijateljstvo zbog prijateljstva već da mi najvjerojatnije prijeti.
Koliko vidim unatoč tome što je uhićen, što je u svim medijima zbog svog Kaznenog djela skidanja Hrvatskog barjaka on se osjeća i dalje jak i moćan.
Tražim od Vas da ga se ispita zbog ovoga i molim da me se obavijesti što ste poduzeli.
Također Vas moram upoznati da sam noć sa petka na subotu pred odlazak u Knin od 23, 00 sata imao napad laserskim zrakama na moj auto. Palili su mi alarm svakih 10 do 15 minuta i gasili. Kada sam izvadio klemu na akumulatoru i prekinuo struju nakon 30 sekundi sa brijega od nekih 50 metara zračne linije upalio se auto sa svjetlima, otišao u nazad i otišao prema gradu.
Ja sam bio kod Nikole Lukića jer nema auta, a planirali smo zajedno doći u Knin. Nikola Lukić živi na adresi Veliki Vrh 350 A , a u njegovoj blizini nitko ne živi jer su tamo vinogradi.
Ja i Nikola vidjeli smo taj auto da je bijele boje. Nakon 20 minuta odlaska tog auta koji nam nije dao da spavamo došla je policija.
Također moram naglasiti da sam primijetio da me bijeli auto i prije pratio mislim marke Opel u kojem su bili dvojica muškaraca oko 35, godina. Pratili su me do posla , zaustavili se i gledali u mene namjerno kao da su me htjeli upoznati da me prate.
Na put za Knin krenuli smo , a da smo spavali manje od 3 sata, da nismo izvadili klemu, da nismo zvali policiju palili bi nam alarm cijelu noć da nenaspavani idemo u Knin i da nam se putem nešto dogodi.
Ovo sam Vam napisao da ste upoznati da Stefan Grmuša i njegovo društvo koje je skidalo Hrvatski barjak nisu sami i da imaju podršku od snaga koji rade na rušenju Hrvatske države.
Svjestan sam da sam im odavno meta, a pogotovo sada nakon našeg prosvjeda u Kninu i selu Golubići.
Tražim od Vas da ispita Stefana Grmušu zbog slanja zahtjeva za prijateljstvo i molim da me obavijesti što ste poduzeli jer on se izgleda ponaša kao da ne živi u Hrvatskoj i da za njega ne postoji Zakon RH.
U prilogu imate fotografije kako mi je poslao zahtjev i moj odgovor njemu i nakon toga otišao je u blok.
Unaprijed Vam se zahvaljujem !

DRAŽEN KELEMINEC

Odgovori

HRVATSKI PRAVAŠI