AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

26.02.2013

 

www.dubrovnikpres.hr

www.index.hr

Povjereniku A-HSP Šešelju u Metkoviću razbijen automobil

Piše Davor Mladošić 26. veljače 2013.


Županijskom povjereniku Autohtone Hrvatske stranke prava Denisu Šešelju u središtu Metkovića razbijen je automobil „mercedes 124“ niti stotinu metara dalje od Gradskog kulturnog središta gdje se održavala tribina o fiktivnim biračima na kojoj je sudjelovao i ministar uprave Arsen Bauk.

Šešelju su na automobila razbijena stakla, a za Dubrovnikpress.hr je kazao:
- Žalosno je da se to dogodilo sto metara od ministra i indikativno da je na mom autu. Izgleda mi kao nekakvo upozorenje ili zastrašivanje. Svojim djelovanjem remetim naume političkih moćnika i svjestan sam što se događa. Veseli me što nisam došao ranije jer mislim da bi to mogla biti bejzbol palica. Materijalnu štetu ću nadoknadit ali oprez do izbora će mi dodatno stvoriti problem. Šteta i nije nešto jer je auto u voznom stanju, a stakla se mogu promijeniti jeftino u susjednoj zemlji kod naših fiktivnih birača. – rekao je Denis Šešelj.

- Ne mogu i ne želim lažno optuživat jer ne volim kad mene netko kleveće, ali oni koji su ovo napravili neće uspjeti u svom naumu. Pravaši će izići na izbore i imat će svoje kandidate od župana na niže. – kazao je povjerenik A HSP Denis Šešelj za Dubrovnikpress.hr.

Šešelj je bio aktivni sudionik tribine, a u izradi prijedloga Zakona o prebivalištu i Zakona o registru birača ministar Bauk je, kaže Šešelj, prihvatio neke njegove sugestije, primjerice da, kako je kazao Šešelj, „predstavnici u tijelima lokalne i područne uprave imaju pravo uvid u biračke popise cijelu godinu“.

Inače, na tribini je zaključeno kako u Metkoviću koji ima nešto manje od 17 tisuća stanovnika upisano čak 14746 birača. Viška birača je 1060.