Naslov POZIVAMO DRAGOVOLJCE I BRANITELJE NA PROSVJEDNI SKUP !
Datum 02.07.2019
Uvod

Pozivamo dragovoljce i branitelje Domovinskog rata da se odazovu na prosvjedni skup ispred Ministarstva unutarnjih poslova, Savska cesta 39,  u utorak 09. srpnja 2019. godine s početkom od 11, 00 sati.

Skup pod nazivom " ZAŠTITIMO BRANITELJA JOSIPA MIKIĆA "

Policijska postaja u Ludbregu,  branitelju Josipu Mikiću  prije 5 godina oduzela je vozačku dozvolu iz razloga što je progovorio u medijima o neispravnim autobusima jednog moćnog tajkuna.

Josip Mikić progovorio je da je vrata autobusa kojeg je vozio  morao vezati svojim remenom od hlača te tako zatvoriti vrata  i umjesto da Policijska postaja u Lubregu traži tehničke preglede za navedene autobuse ,započinje progon upravo Josipa Mikića.

Zakon kaže da Policija ima pravo samo 8 dana zadržati vozačku dozvolu , a nakon toga pokrenuti prekršajni postupak.

Policijska postaja u Lubregu već 5 godina drži kod sebe vozačku dozvolu od braniteljaJosipa Mikića kome je vozačka sredstvo za rad i prehranjivanje obitelji.

Načelnik Policijske postaje Ludbreg Leonardo Sakač osobno je rekao branitelju Josipu Mikiću da nikad neće dobiti nazad svoju vozačku dozvolu. 

Branitelj Josip Mikić ponovno je  aktivirao javnost i Ministarstvo branitelja  te putem facebooka objavio njegovo kršenje ljudskih prava, a  Policija iz Lubrega iz osvete danas mu uručuje prekršajnu prijavu zbog njegovog pisanja o ovom slučaju.

NA PROSVJEDNOM SKUPU TRAŽIT ĆEMO SMJENU VODSTVA POLICIJSKE POSTAJE LUDBREG I PRIJEM KOD MINISTRA, OD KOJEGA OČEKUJEMO DA PRIMI BRANITELJA JOSIPA MIKIĆA I DETALJNO GA UPOZNA O OVOM SLUČAKU I ZAŠTITI  MOĆNOG TAJKUNA. 

DOSTA JE PROGONA HRVATSKIH BRANITELJA !

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA

Opširnije
Meni/Izbornik Vijesti
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja 2019-07-04
Ip 89.164.227.9