AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

KUKAVIČKI SDP & HDZ NISU DOŠLI U OSIJEK NA SUČELJAVANJE S A-HSP-om! 07.05.2019KOORDINATOR IZMEĐU HSP I NEOVISNIH ZA HRVATSKU! 05.05.2019

JUGOSLAVEN ZVONKO ČAPKO GLAVNI JE TAJNIK HSP I KOORDINATOR IZMEĐU HSP I NEOVISNIH ZA HRVATSKU!  ZNATE LI KAKO JE BITI HRVAT U HRVATSKOJ? 05.05.2019POZIV NA PROSVJED :" ZNATE LI KAKO JE BITI HRVATU U HRVATSKOJ" ! 03.05.2019

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva Hrvatice i Hrvate na prosvjedni skup dana, 04. svibnja 2019. godine ( subota ) u 11, 00 sati ispred prostorija Srpskog narodnog vijeća, Gajeva 7 u Zagrebu.
Tema : „ Znate li kako je biti Hrvatu u Hrvatskoj „ i Srbija nije u Europskom parlamentu , a ima priliku imati zastupnike u Europskom parlamentu !
U očekivanju Vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljamo !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVADRAŽEN KELEMINEC NA RTL-u
IPSSOS OD 33 STRANKE UNAPRIJED ODBACIO A-HSP 30.04.2019MEDIJIMA POD KONTROLOM POLITIKE 28.04.2019

Autohtona – Hrvatska stranka prava nije pod kontrolom i stoga je medijski blokirana od strane „ pod navodnicima slobodnih medija „.

Također, političke agencije ( agencije za sugeriranje biračima za koga trebaju glasati ) kao i agencija IPSOS koja je u vlasništvu 40 % srba i 60 % francuza na svom glasačkom listiću kod obilaska birača od 33 liste maknula je samo jednu listu. Znate koju ? Maknula je sa njihovog glasačkog listića Autohtonu – Hrvatsku stranku prava.

Autohtona – Hrvatska stranka prava pozvala je dana 27. travnja 2019. godine sve medije na tiskovnu konferenciju na kojoj se osim HRT-a nije pojavio nitko.

Za političke medije postoje samo stranke koje su od 1990. godine do danas opljačkale Hrvatski narod, stranke koje su umirovljenike doveli da kopaju pa smeću i traže boce za 5o lipa, stranke koje mlade tjeraju iz Hrvatske jer ne mogu do radnog mjesta i imati svoju budućnost, stranke koje su jedine u svijetu izmislile blokade žiro – računa, stranke koje su izmislile najveći PDV u svijetu itd.

Da, upravo Vi politički mediji pred svake izbore izmišljate nove likove tipa Dalije Orešković ili suca Kolakušića , a sve po zadatku razbijanja glasova i zadržavanja HDZ i SDP da vladaju Hrvatskom.

Da, upravo  Vi politički mediji lijevo – udbaških snaga u Hrvatskoj štitite totalitarni sistem i ne dozvoljavate razvijanje DEMOKRACIJE U HRVATSKOJ !

Da, upravo Vi politički mediji ste krivi za pljačku Hrvatskog naroda i  da oni koji su 90- tih godina ubijali i palili po Hrvatskoj, danas vladaju Hrvatskom.

Jučerašnjim nedolaskom i cenzurom Autohtone – Hrvatske stranke prava  dajete nam još veću snagu za borbom, jer za nas „Hrvatska nije slobodna, oslobodimo Hrvatsku“.

Antifašisti su nastali od komunista, a komunisti su najveći izdajnici i zločinci Hrvatskog naroda.

Vama to ne smeta, već ih svaki dan uzdižete i veličate. Ne, to neće proći. Doći će dan slobode za cijeli Hrvatski narod !Darko Tolić i Udo Voigt u EU-Parlamentu, StrasbourgPREDSTAVLJANJE STRANKE: A-HSP ZA EU IZBORE 2019. 02.04.2019

„ HRVATSKA NIJE SLOBODNA, OSLOBODIMO HRVATSKU „ !
NA IZBORIMA BIRAJ LISTU BROJ 1 A-HSP
 SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ! 24.04.2019U SUBOTU NA HTV - 4 18.04.2019

Pozivamo Vas da pogledate dana 20. 04. / subota / na HTV - 4 u jutro od 08, 00 do 08, 30 sati i reprizu na HTV- 4 od 21,05 do 21, 35 sati predstavljanje Autohtone - Hrvatske stranke prava i predsjednika Dražena Keleminca. " HRVATSKA NIJE SLOBODNA, OSLOBODIMO HRVATSKU ".Iz Jasenovca 14. 04. 2019.Agencija Ipsos manipulira izbornim rezultatima 17.04.2019

Ovih dana moguće da vam na vrata stana ili kuće pozvoni djelatnik agencije Ipsos koji radi istraživanje javnosti oko izbora za Europski parlament.

Tražit će Vas osobne podatke od imena i prezimena, broju mobitela, adrese i OIB -a.

Direktor agencije Ipsos je Srđan Dumičić iz Splita. Nekad se zvala „ Puls „ , a vlasnik je bio beogradski „ Strategic marketing „. Vlasnik beogradskog „ Strategic marketinga „, danas je IPSOS STRATEGIC MARKETING – Beograd , a od 2009. godine francuska kompanija IPSOS sa 60 % vlasništva , a 40 % vlasništva ostalo je u rukama Srba.

Njihove ankete služe za manipuliranjem javnog mijenja kao i obavještajnim radom. Njihov djelatnik pozvonio je ovih dana na vrata stana jednom našem simpatizeru koji ima namjeru glasati za Autohtonu – Hrvatsku stranku prava.

Djelatnik agencije Ipsos nakon što je prikupio podatke dao je glasački listić na kojem su bile naznačene sve stranke osim Autohtone – Hrvatske stranke prava.

Na upit zašto na glasačkom listiću nema Autohtone – Hrvatske stranke prava naš simpatizer nije dobio zadovoljavajući odgovor.

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva sve Hrvatice i Hrvate da kad im pozvoni djelatnik Ipsos -a da mu zalupe vratima.

Zar nam Srbi moraju nametati za koga treba glasati u Hrvatskoj preko lažnih anketa ?

Pozivamo medije da odbiju agenciju Ipsos jer u pitanju je vjerodostojnost, a mediji koji će zajedno sa Srbima prezentirati lažne rezultate neće biti vjerodostojni nazivati se Hrvatskim medijima !PROSVJEDNO PISMO HRT-u 16.04.2019

Dana 14. travnja 2019. godine uhićen sam u kafiću sa svojim kolegama u 08, 00 sati u jutro u Jasenovcu. Uhićenje je snimala kamera HTV – a !!
Odveli su nas u policijsku postaju Novska i tamo držani sedam sati. To je stari komunistički sistem za vrijeme Tita, kada su uhićivali svoje protivnike i kada je Tito otišao pustili. Tako je bilo i sa nama. Kada je drug Tito Plenković otišao, pustili su nas jer nisu imali elemenata za prekršajnu ili kaznenu prijavu.
Uhićenje i oduzimanje slobode bez ikakvog povoda je kršenje ljudskih prava u Hrvatskoj. Moram naglasiti da sam slobodan građanin i da se imam pravo kretati po Hrvatskoj. Zabranu kretanja mi može zabraniti samo Sud , a ne policija.
Zbog kršenja mojih i mojih prijatelja ide sudska tužba, a što se tiče HRT-a upućujemo Vam prosvjed jer ste po nalogu vrha Vlasti cenzurirali uhićenje i kršenje mojih osnovnih ljudskih prava.
HRT nije televizija HDZ-a i Andreja Plenkovića već televizija Hrvatskog naroda. 
I da sam kojim slučajem u Jasenovcu ubijen po nalogu HDZ-a i Andreja Plenkovića , a da ste moje ubojstvo snimili, Vi bi to cenzurirali , a to bi bilo na vašu sramotu. 
Prije svakih izbora izmišljate nove likove kao na primjer Dalije Orešković i puštate je kao neku značajnu osobu , a kad je u pitanju Dražen Keleminec koji se politikom bavi 28 godina onda za vas ne postojim. Da ispričavam se postojim samo kad su izbori i kad mi po Zakonu morate dati prostor.
Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i stvarao sam ovu Hrvatsku , a sad oni koji su ubijali i palili po Hrvatskoj su pozivani kao ugledni gosti na HRT. 
Danas Hrvatska treba biti demokratska , a ne totalitarna država , a javna televizija u službi Hrvatskog naroda , a ne HDZ i SDSS-a !POLICIJA OKUPIRALA JASENOVAC 16.04.2019

Jasenovac je 3 dana bio pod opsadom policije. Cijelu noć subote na nedjelju oko našeg auta bilo je 9 policijskih auta i kombija. U jutro u 08, 00 sati su nas bez ikakvog povoda uhitili i protuzakonito držali u Novskoj 7 sati . Nakon što je iz Jasenovca otišao drug Tito Plenković bili smo pušteni. Sami su rekli da nemaju elemenata protiv nas ni za prekršajnu ni za kaznenu prijavu.Prikazano 61 do 75 od 1766  

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović