AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

VELEPOSLANIKU SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA U RH. W.ROBERTU KOHORSTUAMERIČKI VELEPOSLANIK U SRBIJI SREDIO PUPOVCU DONACIJU ZA SRB U VRIJEDNOSTI 350 TISUĆA DOLARA 18.10.2019

Milorad Pupovac i četnik Vučić bili su zajedno  na jednom sastanku u Beogradu sa Američkim veleposlanikom u Srbiji Kyleom Scottom.

Na tom sastanku Milorad Pupovac je žicao novac za obnovu Doma NOB – a u Srbu.

Tu informaciju dobili smo danas.U VELEPOSLANSTVU SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA PREDALI SMO PISMO ZA VELEPOSLANIKA U RH, W. ROBERTA KOHORSTA 18.10.2019

 

Poštovani gospodine,

W. Robert Kohorst

Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država

u Republici Hrvatskoj

Vaša ekselencijo !

„ LAŽ O SRBU,  NIKAD NEĆE POSTATI ISTINA „ !

Šokirani smo primili vijest da je Američka vlada investirala sa 350 tisuća dolara obnovu Spomen doma  NOB – a u Srbu.

Laž je da je u Srbu 27. srpnja 1941 godine pokrenut ustanak antifašista – komunista. Bio je to ustanak srpskih četnika koje su naoružali talijanski fašisti da ubijaju i kolju nedužni Hrvatski narod u Srbu, Brotnju, Boričevcu, Drvaru, Grahovu , Crnom lugu itd.

Do Srba nalazi se mjesto Brotnja gdje su srpski četnici ubili 37 civila, a među njima i djecu od 3 do 8 godina i bacili u Dabinu jamu. Zar su Jure od 3 godine, Marko od 5 godina i Marija od 8 godina fašisti ?

Boričevac su do temelja spalili , a Hrvati koji nisu pobjegli od četničkog noža bili su pogubljeni.

Znate li za masovnu grobnicu  Trubar kraj Bihaća ? Tamo su bili posmrtni ostaci civila hrvatske nacionalnosti,  ubijenih 27. srpnja 1941. godine. Hodočasnika njih 350 ubijeno je kada su se vraćali sa proslave Svete Ane kod Knina. Srpski četnici zaustavili su vlak i bez milosti likvidirali, ne samo odrasle, nego ženu, djecu i starce, a među njima i drvarskog župnika Waldemara Maximiliana Nestora.

Srpski četnici tih dana počinili su i zločin nad Hrvatima  u Grahovu. Palili su sva Hrvatska sela, a ubili 568 Hrvata u selima Obljaj, Korita, Luke, Ugarci i Crni Lug.

U selu Krnjeuše srpski četnici su na dan njihovog ustanka poubijali 240 Hrvata od toga 35 djece u dobi do 7 godina i 14 u dobi do dvanaest godina, 72 žene i 119 ostalih, među kojima i katoličkog župnika Krešimira Baričevića i tri svećenika pripravnika. Svi su bačeni u jame Golubnjača i Kaluđerica.

Župnika crkve u Obljaju  Jurja  Gospodnetića su dovezli u Srb i nakon strašnog mučenja ispekli na ražnju pred njegovom majkom.

U Srbu su na mjestu katoličkog groblja i kapelice 1954. godine navozili zemlju, stvorili umjetno brdo i napravili lažni spomenik komunistima tj. četnicima, a kraj njega izgradili Dom koji ste ovih dana financirali u obnovi. Cilj im je bio uništiti bilo kakav dokaz da su u Srbu živjeli nekad Hrvati.

Dana 25. srpnja 1990. godine u Srbu se održao veliko – srpski miting sa kojega su ponovno krenuli ubijati , paliti i protjerivati Hrvatski narod. Ponovno su počinili velike zločine i Hrvate protjerali  i proglasili svoju nepostojeću državu.

Njihova mržnja prema Hrvatskom narodu i Hrvatskoj domovini traje i danas. Srpska manjina na čelu sa Miloradom Pupovcem lažno optužuje Hrvatsku za genocid, ( upravo su oni radili genocid ) i lažno optužuje Hrvatski narod da je fašistički.

Da li znate da je Milorad Pupovac predsjednik stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac u Haagu Goran Hadžić ?

Milorad Pupovac danas terorizira Hrvatski narod, poziva preko svojih novina na paljenje Hrvatske usred turističke sezone i hvali se kako Hrvatska gori !

Srbi u Srbiji i Hrvatskoj žele i sanjaju Veliku Srbiju tj. oduzimanjem Hrvatskog teritorija i protjerivanjem Hrvata ! Taj plan sanjaju i danas ali neka i dalje samo sanjaju. Da ostvare taj plan zadatak im je da u međunarodnoj javnosti stvaraju sliku o Hrvatskoj kao fašističkoj i genocidnoj državi. Iz Hrvatske prema međunarodnoj javnosti taj plan provodi Milorad Pupavac.

Milorad Pupovac danas je stvarni vladar Hrvatske ( bez njega Plenković ne bi mogao biti na vlasti ) i Vlast mu dozvoljava da se opljačka Teslina banka, a da Državno odvjetništvo šuti. Vlast mu financira privatne novine Novosti gdje potpaljuje mržnju prema Hrvatskoj. Vlast mu financira udrugu Srpsko narodno vijeće i stranku SDSS samo zato da Vlast može biti Vlast.

Da li u Vašoj domovini manjine vladaju kao kod nas ? Da li u Vašoj domovini manjine Vas mogu prozivati da ste genocidan narod itd.  Naravno da Vi to ne dozvoljavate i da je to kod Vas nezamislivo !

Pitamo Vas kako da mi to trpimo ?

Moram naglasiti da u Hrvatskoj ima Srba koji su branili Hrvatsku od velikosrpske agresije, da ima Srba koji vole svoju domovinu Hrvatsku ali su oni na žalost marginalizirani i progonjeni kao na primjer Rade Dragić iz Gvozda ili Nikola Krklješ iz Rijeke.

Ovo pismo šaljemo Vam iz razloga što smatramo da ste vjerojatno okruženi savjetnicima koji Vam daju lažnu sliku Hrvatske povijesti i sadašnjosti.

Prije nego li je Donald Trump izabran za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Milorad Pupovac i njegovo društvo navijalo je za Barack Obamu. Preko svojih novina ismijavali su Donalda Trampa , a sada njima financijski pomažete za stvaranje lažne slike iz povijesti Hrvatske.

Na vaše znanje neki dužnosnici Autohtone – Hrvatske stranke prava financijski su pomogli kampanji za predsjednika Donalda Trampa.

Kad su Vaši prijatelji na čelu sa Miloradom Pupovcem vrijeđali i napadali predsjednika Sjedinjenih Američkih Država , Autohtona – Hrvatska stranka prava javno je dala podršku Donaldu Trampu.

Tada su nas komunističko – četnički mediji u Hrvatskoj napadali i pisali da smo fašisti sa ciljem da nas ocrne.

Poslali smo Vam zamolbu da nas primite ali odgovor nismo dobili već godinu i pol.

Ovom prilikom ponovno Vas molimo da nas primite i da Vam u živo prenesemo što se to događa i Hrvatskoj i tko to Vlada Hrvatskom !

Sa štovanjem !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

predsjednik, Dražen KeleminecHSP i dalje u sluzbi HDZ-a ! 11.10.2019

HSP podržao Josipa Đakića za predsjednika HVIDR-e

Iznenadni dolazak prije deset dana predsjednika HSP-a Karla Starčevića u Karlovačku županiji pokazao se kao još jedan od zadataka HDZ-a koji Karlo Starčević mora obaviti. Naime svima je promakla informacija da je i HSP podržao Josipa Đakića za predsjednika HVIDR-e. Kako su javili svi mediji i sama HVIDR-a Glavni odbor HVIDR-e jednoglasno je odlučio da predsjednik Josip Đakić ima jednoglasnu podršku u daljnjem radu i vođenju HVIDR-e .
Sada je jasno da je Karlo Starčević morao obraditi Juraja Škrtića da podrži Josipa Đakića ,a tim činom provode se naputci HDZ-a.
Za one manje upućene Juraj Škrtić je predsjednik HVIDRA-e Karlovačkoj županiji od 2017.godine. Trenutno vijećnik HSP-a u Općinskom vijeću Generalski Stol,a bio je visoki dužnosnik HSP-a i to član predsjedništva HSP-a i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Karlovačke županije Juraj Škrtić.
Ovo je još jedan u nizu dokaza da HDZ totalno kontrolira rad HSP-a ,a postupci članova HSP-a dokazuju da su to sve lažni pravaši i plaćenici HDZ-a.

Stipan Balašković DRAŽEN KELEMINEC: POLITIČKA MANIPULACIJAPUPOVCU JE GLAVNI GRAD BEOGRAD , PA ODSELI U SRBIJUPUPOVAC RADI ZA SRPSKE TAJNE SLUŽBESRBI SU PALILI I UBIJALI PO HRVATSKOJ OD 1990 DO 1995 GODINEMisa zadušnica za Antu Paradžika 20.09.2019

Misa zadušnicu povodom 28. godišnjice ubojstva Ante Paradžika, dopredsjednika Hrvatske stranke prava, osnivača i prvog načelnika Ratnog stožera Hrvatskih oružanih snaga HOS-a održat će se ove subote 21. 09. 2019. godine u 19,00 sati u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Molimo Vas na dolazak !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen KeleminecPUPAVAC SE OPASNO ZAIGRAO ! 03.09.2019

Pupavac i dalje lažnim napadima obmanjuje javnost. Svi ti lažni napadi pomno su isplanirani na jednom mjestu. Što je Dobrivoje Arsić radio u Uzdolju kod Knina sa Pupavcem ?

NapadI na srbe isplanirana su u četničkoj birtiji. Istina mora izaći na vidjelo , a ne da nam iz Beograda četnik Vučić nameće politiku preko njegovog Pupavca. 

Isti scenarij gledali smo i 1991. godine. Da funkcionira pravna država Pupavac bi odavno bio protjeran iz Hrvatske. Da to radi u bilo kojoj Europskoj državi odmah bi bio zatvoren, dobio zabranu i izgon iz te države. 

U Hrvatskoj taj isti Pupavac preko HDZ - a i Plenkovića vlada  Hrvatskom. DOĆI ĆE MU KRAJ KAD TAD.BORIS PETKOV PROVOKATOR U SLUŽBI PUPOVCA I SRPSKIH TAJNIH SLUŽBI 02.09.2019

 VELIMIR BUJANEC NA SAHRANI JUGOSLAVENSKOG NOVINARA ! 24.08.2019

Prije nekoliko dana bila je sahrana jugoslavenskog novinara Denisa Kuljiša.

Velimir Bujanec, supruga Marka Karamarka - Ana, Jelena Veljača, Zvonko Kusić, Radomir Čačić , Davor Bernadić , Josip Jurčević , Jelena Veljača i  Miroslav Lazanski iz Beograda nazočili su ispraćaju.

Miroslav Lazanski je poznati beogradski protivnik Hrvatske . Za Jelenu Veljaču i  Bernadića znate tko su.

Pitam Vas što je tamo radio Josip Jurčević, Ana Karamarko i Velimir Bujanec koji se predstavljaju kao desničari , a svojim dolaskom ispratili su protivnika stvaranja Hrvatske i komunističkoj jugoslavena.

Dana 14 rujna 2017. godine bio je ispraćaj Mladena Schwartza, poznatog borca za Hrvatsku državu i na njegovu sahranu Velimir Bujanec nije došao !!!!!!!!

Za razliku od Schwartza na Kuljiševu sahranu Bujanec je došao i tamo se našao sa mnogim protivnicima Hrvatske i to iz same Hrvatske i Srbije !!

Hrvatice i Hrvati zar vam to ne govori tko je Bujanec ??NA DANAŠNJI DAN ODE BANDA NA TRAKTORIMA U SVOJU SRBIJU ! 05.08.2019LICEMJERI U KNINU NA PROSLAVI OLUJE ! 05.08.2019

Hrvatska vlast na čelu sa Plenkovićem i Kolinde danas je na proslavi Oluje. Za vrijeme domovinskog rata nisu bili u Hrvatskoj i čekali su tko će pobjediti. Danas koaliraju sa onima koji su ubijali i okupirali Hrvatsku. Upravo njihov koalicijski partner četnički SDSS danas u Vukovaru održava skup protiv Oluje. Licemjeri Plenković i Kolinda dozvoljavaju Pupovcu proslave četničkih klanja Hrvatskog naroda u Srbu, dozvoljavaju im da Hrvatsku proglašavaju zločinačku i genocidnu. Za Autohtonu - Hrvatsku stranku prava to nije Hrvatska vlast već izdajnička !

 

„ HRVATSKA NIJE SLOBODNA , OSLOBODIMO HRVATSKU „ !" Hrvatska nije slobodna, oslobodimo Hrvatsku " ! 04.08.2019

Neprijatelj Hrvatske države nam je poznat, a neka znaju da će biti poraženi !Prikazano 31 do 45 od 1837  

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović