AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

DRAŽEN KELEMINEC, ZAŠTO NEĆU DATI GLAS ZORANU MILANOVIĆU 20.12.2019DRAŽEN KELEMINEC, ZAŠTO NEĆU DATI GLAS ANTE ĐAPIĆU 20.12.2019OSIJEK. 15. 12. 2019. SASTANAK A - HSP GRADSKE ORGANIZACIJE OSIJEK 18.12.2019

 POZIV NA PROSVJED PROTIV DOLASKA ČETNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA ! 14.11.2019Uz Škoru general Mikolčević poznat po lumpovanju sa srpskim dobrovoljcimaPOZIVAMO VAS NA PROSVJED POVODOM DOLASKA ZLOČINCA VUČIĆA U ZAGREB ! 08.11.2019

Prosvjed će se održati 20. studenog 2019. godine ( srijeda )  ispred Arene u Zagrebu.

PROSVJED ZAPOČINJE U 13, 00 SATI !

Svojim dolaskom na prosvjed ponesite Hrvatske barjake ,  lampione i svijeće, koje ćemo zapaliti za sve žrtve Škabrnje, Vukovara i Domovinskog rata.

Pokažimo Andreju Plenkoviću , Kolindi Grabar Kitarović i HDZSDP komunističkoj partiji da je njihova politika izdajnička !

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVAA HSP NE PODRŽAVA NITI JEDNOG PREDSJEDNIČKOG KANDIDATAVELEPOSLANIKU SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA U RH. W.ROBERTU KOHORSTUAMERIČKI VELEPOSLANIK U SRBIJI SREDIO PUPOVCU DONACIJU ZA SRB U VRIJEDNOSTI 350 TISUĆA DOLARA 18.10.2019

Milorad Pupovac i četnik Vučić bili su zajedno  na jednom sastanku u Beogradu sa Američkim veleposlanikom u Srbiji Kyleom Scottom.

Na tom sastanku Milorad Pupovac je žicao novac za obnovu Doma NOB – a u Srbu.

Tu informaciju dobili smo danas.U VELEPOSLANSTVU SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA PREDALI SMO PISMO ZA VELEPOSLANIKA U RH, W. ROBERTA KOHORSTA 18.10.2019

 

Poštovani gospodine,

W. Robert Kohorst

Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država

u Republici Hrvatskoj

Vaša ekselencijo !

„ LAŽ O SRBU,  NIKAD NEĆE POSTATI ISTINA „ !

Šokirani smo primili vijest da je Američka vlada investirala sa 350 tisuća dolara obnovu Spomen doma  NOB – a u Srbu.

Laž je da je u Srbu 27. srpnja 1941 godine pokrenut ustanak antifašista – komunista. Bio je to ustanak srpskih četnika koje su naoružali talijanski fašisti da ubijaju i kolju nedužni Hrvatski narod u Srbu, Brotnju, Boričevcu, Drvaru, Grahovu , Crnom lugu itd.

Do Srba nalazi se mjesto Brotnja gdje su srpski četnici ubili 37 civila, a među njima i djecu od 3 do 8 godina i bacili u Dabinu jamu. Zar su Jure od 3 godine, Marko od 5 godina i Marija od 8 godina fašisti ?

Boričevac su do temelja spalili , a Hrvati koji nisu pobjegli od četničkog noža bili su pogubljeni.

Znate li za masovnu grobnicu  Trubar kraj Bihaća ? Tamo su bili posmrtni ostaci civila hrvatske nacionalnosti,  ubijenih 27. srpnja 1941. godine. Hodočasnika njih 350 ubijeno je kada su se vraćali sa proslave Svete Ane kod Knina. Srpski četnici zaustavili su vlak i bez milosti likvidirali, ne samo odrasle, nego ženu, djecu i starce, a među njima i drvarskog župnika Waldemara Maximiliana Nestora.

Srpski četnici tih dana počinili su i zločin nad Hrvatima  u Grahovu. Palili su sva Hrvatska sela, a ubili 568 Hrvata u selima Obljaj, Korita, Luke, Ugarci i Crni Lug.

U selu Krnjeuše srpski četnici su na dan njihovog ustanka poubijali 240 Hrvata od toga 35 djece u dobi do 7 godina i 14 u dobi do dvanaest godina, 72 žene i 119 ostalih, među kojima i katoličkog župnika Krešimira Baričevića i tri svećenika pripravnika. Svi su bačeni u jame Golubnjača i Kaluđerica.

Župnika crkve u Obljaju  Jurja  Gospodnetića su dovezli u Srb i nakon strašnog mučenja ispekli na ražnju pred njegovom majkom.

U Srbu su na mjestu katoličkog groblja i kapelice 1954. godine navozili zemlju, stvorili umjetno brdo i napravili lažni spomenik komunistima tj. četnicima, a kraj njega izgradili Dom koji ste ovih dana financirali u obnovi. Cilj im je bio uništiti bilo kakav dokaz da su u Srbu živjeli nekad Hrvati.

Dana 25. srpnja 1990. godine u Srbu se održao veliko – srpski miting sa kojega su ponovno krenuli ubijati , paliti i protjerivati Hrvatski narod. Ponovno su počinili velike zločine i Hrvate protjerali  i proglasili svoju nepostojeću državu.

Njihova mržnja prema Hrvatskom narodu i Hrvatskoj domovini traje i danas. Srpska manjina na čelu sa Miloradom Pupovcem lažno optužuje Hrvatsku za genocid, ( upravo su oni radili genocid ) i lažno optužuje Hrvatski narod da je fašistički.

Da li znate da je Milorad Pupovac predsjednik stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac u Haagu Goran Hadžić ?

Milorad Pupovac danas terorizira Hrvatski narod, poziva preko svojih novina na paljenje Hrvatske usred turističke sezone i hvali se kako Hrvatska gori !

Srbi u Srbiji i Hrvatskoj žele i sanjaju Veliku Srbiju tj. oduzimanjem Hrvatskog teritorija i protjerivanjem Hrvata ! Taj plan sanjaju i danas ali neka i dalje samo sanjaju. Da ostvare taj plan zadatak im je da u međunarodnoj javnosti stvaraju sliku o Hrvatskoj kao fašističkoj i genocidnoj državi. Iz Hrvatske prema međunarodnoj javnosti taj plan provodi Milorad Pupavac.

Milorad Pupovac danas je stvarni vladar Hrvatske ( bez njega Plenković ne bi mogao biti na vlasti ) i Vlast mu dozvoljava da se opljačka Teslina banka, a da Državno odvjetništvo šuti. Vlast mu financira privatne novine Novosti gdje potpaljuje mržnju prema Hrvatskoj. Vlast mu financira udrugu Srpsko narodno vijeće i stranku SDSS samo zato da Vlast može biti Vlast.

Da li u Vašoj domovini manjine vladaju kao kod nas ? Da li u Vašoj domovini manjine Vas mogu prozivati da ste genocidan narod itd.  Naravno da Vi to ne dozvoljavate i da je to kod Vas nezamislivo !

Pitamo Vas kako da mi to trpimo ?

Moram naglasiti da u Hrvatskoj ima Srba koji su branili Hrvatsku od velikosrpske agresije, da ima Srba koji vole svoju domovinu Hrvatsku ali su oni na žalost marginalizirani i progonjeni kao na primjer Rade Dragić iz Gvozda ili Nikola Krklješ iz Rijeke.

Ovo pismo šaljemo Vam iz razloga što smatramo da ste vjerojatno okruženi savjetnicima koji Vam daju lažnu sliku Hrvatske povijesti i sadašnjosti.

Prije nego li je Donald Trump izabran za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Milorad Pupovac i njegovo društvo navijalo je za Barack Obamu. Preko svojih novina ismijavali su Donalda Trampa , a sada njima financijski pomažete za stvaranje lažne slike iz povijesti Hrvatske.

Na vaše znanje neki dužnosnici Autohtone – Hrvatske stranke prava financijski su pomogli kampanji za predsjednika Donalda Trampa.

Kad su Vaši prijatelji na čelu sa Miloradom Pupovcem vrijeđali i napadali predsjednika Sjedinjenih Američkih Država , Autohtona – Hrvatska stranka prava javno je dala podršku Donaldu Trampu.

Tada su nas komunističko – četnički mediji u Hrvatskoj napadali i pisali da smo fašisti sa ciljem da nas ocrne.

Poslali smo Vam zamolbu da nas primite ali odgovor nismo dobili već godinu i pol.

Ovom prilikom ponovno Vas molimo da nas primite i da Vam u živo prenesemo što se to događa i Hrvatskoj i tko to Vlada Hrvatskom !

Sa štovanjem !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

predsjednik, Dražen KeleminecHSP i dalje u sluzbi HDZ-a ! 11.10.2019

HSP podržao Josipa Đakića za predsjednika HVIDR-e

Iznenadni dolazak prije deset dana predsjednika HSP-a Karla Starčevića u Karlovačku županiji pokazao se kao još jedan od zadataka HDZ-a koji Karlo Starčević mora obaviti. Naime svima je promakla informacija da je i HSP podržao Josipa Đakića za predsjednika HVIDR-e. Kako su javili svi mediji i sama HVIDR-a Glavni odbor HVIDR-e jednoglasno je odlučio da predsjednik Josip Đakić ima jednoglasnu podršku u daljnjem radu i vođenju HVIDR-e .
Sada je jasno da je Karlo Starčević morao obraditi Juraja Škrtića da podrži Josipa Đakića ,a tim činom provode se naputci HDZ-a.
Za one manje upućene Juraj Škrtić je predsjednik HVIDRA-e Karlovačkoj županiji od 2017.godine. Trenutno vijećnik HSP-a u Općinskom vijeću Generalski Stol,a bio je visoki dužnosnik HSP-a i to član predsjedništva HSP-a i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Karlovačke županije Juraj Škrtić.
Ovo je još jedan u nizu dokaza da HDZ totalno kontrolira rad HSP-a ,a postupci članova HSP-a dokazuju da su to sve lažni pravaši i plaćenici HDZ-a.

Stipan Balašković DRAŽEN KELEMINEC: POLITIČKA MANIPULACIJAPUPOVCU JE GLAVNI GRAD BEOGRAD , PA ODSELI U SRBIJUPUPOVAC RADI ZA SRPSKE TAJNE SLUŽBESRBI SU PALILI I UBIJALI PO HRVATSKOJ OD 1990 DO 1995 GODINEPrikazano 31 do 45 od 1725  

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović