AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA Evidencija o primljenim donacijama 01. 01. - 30- 06. 2017. Financijsko izvješće – izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2016 Financijsko izvješće Lokalni izbori 2017
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

A - HSP SUTRA DOLAZI U JASENOVAC 21.04.2018

 

MEDIJIMA

Izaslanstvo A – HSP –a od desetak dužnosnika i sa predsjednikom stranke Draženom Kelemincem,  sutra će 22. travnja 2018. godine od 10, 00 sati  nazočiti u Jasenovcu.

Više o detaljima, saznat ćete sutra u Jasenovcu.

Bog i Hrvati !

Za domovinu spremni !

Zagreb, 21. 04. 2018.

 

 

 ODGOVOR VELEPOSLANSTVU USA U ZAGREBU NA LAŽNE OPTUŽBE ! 12.04.2018
Veleposlanstvo SAD –a

Ul. Thomasa Jeffersona 2 , 10010 Zagreb

Veleposlanik W. Robert Kohorst

The U.S. Embassy again condemns neo-Nazi and pro-Ustasha views expressed during the demonstration of a few people in Zagreb yesterday.  Our position remains the same as last year.  Read more @

Zagreb, Croatia – The U.S. Embassy rejects, in the strongest terms, neo-Nazi and pro-Ustasha views expressed during the demonstration of a few people in Zagreb on Sunday.  We condemn any attempt to link the United States to this hateful ideology.  Such a suggestion is an affront to the memories of the 186,000 U.S. soldiers who died in Europe fighting Nazi Germany and the many millions of innocent victims killed during World War II.

Predmet : Odgovor na lažne optužbe

Autohtona – Hrvatska stranka prava odbacuje lažne optužbe koje dolaze iz Veleposlanstva USA u Zagrebu , a dirigirane od onih fašističkih snaga koje su 1991. godine napale Hrvatsku i bile protiv Hrvatske..

Autohtona – Hrvatska stranka prava nema veze sa mrskom ideologijom koju navodite, a za vrijeme nacizma i fašizma nismo bili živi.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ima veze sa obranom Hrvatske u Domovinskom ratu 1991 do 1995 godine od SRPSKOG FAŠIZMA koji je napao našu domovinu Hrvatsku.

Upravo je 1995 godine USA napala i bombardirala Beograd da time zaustavi srpski fašizam !

Zajednički smo  se tada  borili protiv tog  istog srpskog fašizma , a sada nam se pripisuje etiketa upravo od tih snaga koji su bili agresori i fašisti, a koji su izgubili rat.

U Hrvatskoj ta poražena strana danas vlada Hrvatskom, danas surađuje sa Rusijom, rasprodaju Hrvatsku imovinu rusima i drži u svojim rukama medije i manipuliraju  sa Vama cijenjeni veleposlaniče u Zagrebu W. Roberte Kohorsti.

Svjesni smo da u Veleposlanstvu USA u Zagrebu i dalje ima onih koji su bili protiv sadašnjeg predsjednika USA Donalda Trumpa, a navijali za Hillary Clinton.

Autohtona – Hrvatska stranka prava dala je i daje podršku predsjedniku USA Donaldu Trumpu, a zbog te podrške nazivaju nas  nacistima i fašistima, a kad to još dolazi i od Veleposlanstva USA u Zagrebu je granica zbog koje ne želimo šutjeti.

Žalosno je,  da Veleposlanstvo USA u Zagrebu daje podršku onima koji ne vole predsjednika USA Donalda Trumpa , daje podršku onima koji podržavaju Rusiju, daje podršku  onima koji o predsjedniku USA Donaldu Trumpu pišu laži i neistine , a nas nazivaju nacistima i fašistima.

Hrvatski narod ima pravo na svoju Državu i svoj Dom, Hrvatski narod ima se pravo braniti od agresije, Hrvatski narod ima pravo na zaštitu svojih socijalnih  nacionalnih interesa !

Autohtona – Hrvatska stranka prava u nedjelju nije organizirala marš neonacista i fašista već je poslala poruku Vladi Hrvatske,  da Hrvatska ne ide u dobrom smjeru, a svim mrziteljima predsjednika USA Donalda Trumpa  da ima i onih koji ga podržavaju.

Naša poruka bila je da ćemo štititi socijalne i nacionalne interese, katoličku crkvu, grb , barjak i himnu, monetarni suverenitet. Da ćemo zaustaviti iseljavanje mladih iz Hrvatske, unutrašnju agresiju na Hrvatsku, antihrvatske organizacije, sotonizaciju Hrvatske, velikosrpsku politiku u Hrvatskoj. Da ćemo ukinuti ovrhe, blokade računa, prevelike državne kamate, komunizam u hrvatskoj, GMO hranu, Istambulsku konvenciju. Da ćemo vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu, dostojanstvo braniteljima, dostojanstvo Domovinskom ratu, dostojanstvo umirovljenicima, dostojanstvo hrvatskim poljoprivrednicima, dostojanstvo obrtu, dostojanstvo poduzetnicima, hrvatsku televiziju narodu. Da ćemo izaći iz Europske unije. Da ćemo smanjiti porez na dohodak. Da ćemo vratiti Hrvatsku narodu.

Molimo Vas gdje iz ovih poruka vidite mrsku ideologiju ? Gdje iz ovih poruka vidite nacizam ili fašizam ?

Primijetili  smo da je Veleposlanstvo USA u Zagrebu objavilo priopćenje protiv nas i dijelove priopćenja od bivše veleposlanice Juliete Valla Noyes,  pa ispada kao da je ona i dalje veleposlanik USA u Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava podržala je na izborima Donalda Trumpa, poslali smo dopis podrške i kod dolaska novog veleposlanika W. Robertu Kohorsta u Zagreb na novu dužnost,  dok su ga neki Hrvatski mediji ismijavali da je došao, a da nije nikada ni čuo za Hrvatsku.

Autohtona – Hrvatska stranka prava uputila je tada  dopis da nas veleposlanik W. Robert Kohorsti primi na razgovor , a odgovor još nismo dobili, a željeli smo upoznati veleposlanika da zna da je došao u zemlju lopova koji rade na uništavanju Hrvatske, a tko im stane na put, da ih nazivaju nacistima i fašistima.

Zagreb, 12. 04. 2018.

Sa štovanjem !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen KeleminecNapustio nas naš Nikola Rastegorac 12.04.2018

Umro je naš prijatelj i član Autohtone - Hrvatske stranke prava iz Dusseldorfa Nikola Rastegorac . 
Autohtona - Hrvatska stranka prava upućuje obitelji sućut i poruku da će u našim srcima Nikola živjeti vječno.


predsjednik, Dražen Keleminec

 

 

 PRISEGA DOMOVINI !

 

 

 

 

Pedesetak članova stranke Autohtona - Hrvatska stranka prava (A-HSP) postrojilo se u crnim uniformama na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a dočekao ih je nešto manji broj prosvjednika.

Suprotstavljene strane osiguravao je veći broj pripadnika interventne policije, a cijeli događaj posmatrali su brojni prolaznici i turisti, javlja Anadolu Agency (AA).

Okupljanje i postrojavanje pedesetak pripadnika stranke Autohtona - Hrvatska stranka prava (A-HSP) i "Kluba Hrvatskih domoljubnih snaga" predvodio je predsjednik te stranke Dražen Keleminec koji je megafonom na glavnom gradskom trgu predvodio svojevrsnu stranačku prisegu domovini.

Pripadnici A-HSP-a došli su do Trga bana Jelačića u koloni od Glavnog kolodvora, obučeni u crne uniforme, a na čelu kolone noseći hrvatski grb sa prvim bijelim poljem te sliku osnivača pravaštva Ante Starčevića.

Istaknuli su i fotografiju američkog predsjednika Donalda Trumpa, a pri dolasku na Trg razvili su zastavu SAD-a.

Keleminčeve pravaše na Trgu je dočekalo dvadeseak pripadnika pokreta i stranaka okupljenih oko ideje antifašizma, članovi Radničke fronte (RF), Socijalističkog radničkog pokreta (SRP), Mreže antifašistkinja Grada Zagreba i drugih.

U svom obraćanju i stranačkoj prisegi, koju su postojeni članovi A-HSP-a ponavljali za predsjednikom stranke Kelemincom, iznijet je niz političkih stajališta te posebno odana počast predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu.

Keleminec i članovi ove stranke se zalažu za "povratak katoličkih vrijednosti, za katoličku, a ne sekularnu državu, borbu protiv unutrašnje agresije i antihrvatskih organizacija, monetarni suverenitet, ostanak mladih u Hrvatskoj, ukidanje Istanbulske konvencije, povratak dostojanstva obrtnika, poljoprivrednika i poduzetnika itd."

Nakon postrojavanja na Trgu bana Jelačića, članovi A-HSP-a su se zaputili prema Šestinama kako bi odali počast osnivaču Hrvatske stranke prava (HSP) Anti Starčeviću.POZIV NA " PRISEGU DOMOVINI " 02.04.2018SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ! 01.04.2018TISKOVNA KONFRENCIJA ISPRED SJEDIŠTA MILORADA PUPAVCA 23.03.2018

Autohtona – Hrvatska stranka prava

POZIVA VAS NA

Hitnu tiskovnu konferenciju , dana 24. 03. 2018. ( subota ) s početkom od   10, 00 sati ispred sjedišta Milorada Pupovca , Gajeva 7 u Zagrebu.

Na tiskovnoj konferenciji demostrirat ćemo moć Milorada Pupavca i njegovih Novosti gdje u novom broju naslovnice širi mržnju i vrijeđa „ Katoličku crkvu „ sa naslovnicom „ Rod luđaka“.

Nakon tiskovne konferencije pridružit ćemo se prosvjedu na Trgu žrtava komunizma, ispred sjedišta HDZ-a protiv Istanbulske konvencije i sotone u Hrvatskoj !

ZA DOMOVINU SPREMNI !

predsjednik, Dražen KeleminecPROSVJED PROTIV SOTONE U HRVATSKOJ ! 22.03.2018

POZIV NA PROSVJED

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva sve katolike, Hrvatice i Hrvate na prosvjed u subotu 24. 03. 2018. godine ispred sjedišta HDZ-a,  na Tgru žrtava komunizma s početkom od 11, 00 sati.

Dođimo na prosvjed protiv Istanbulske konvencije i  sotone u Hrvatskoj !

ZA DOMOVINU SPREMNI !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen KeleminecPLENKOVIĆ I HDZ PROTIVNICI KATOLIČKE HRVATSKE 21.03.2018

 

Istanbulska konvencija je izdaja:

- hrvatskog Ustava,koji ne poznaje pojam rod (pa će ga mijenjati);

- hrvatske vjere, koja je u priopćenjima Hrvatske biskupske konferfencije, kao i u  riječima Svetoga oca Frane,  u svojim temeljima nespojiv s rodnom teorijom (pa će svećenici biti kažnjavani kad odbiju vjenčati istospolen 'parove');

- hrvatske tradicije, u kojoj se ženu poštuje, voli i štiti kao  Blaženu Djevicu Mariju, majke Kraljice i zaštitnice hrvatskog naroda;

- hrvatske obitelji, jer će tu svetu riječ rabiti i za opis biološki, filozofski i razumski neshvatljivih zajednica;

- hrvatske djece, jer će ih učiti da nema spol (rod, koji zamjenjuje spol) mogu 'izabrati' (pa i u vrtiću, kako je već u Finskoj, ne će zvati 'on' i 'ona', nego 'ono');

- hrvatskih majki, jer se one u službenim dokumentima više neće tako zvati, nego će biti ''roditelj 1', a 'majke' će moći biti i muškarći koji tvrde da su žene;

- hrvatskog jezika, jer taj jezik poznaje samo dva spola (žensko i muško) i tri roda (muški, ženski i srednji);

- svega drugog hrvatskog, jer Hrvati su ljudi, a rodna ideologija je protuljudska u svakoj svojemu detalju, cilju i svrsi.'' (prof. emeritus Marko Marušić, kamenjar.com)

''Molite da sluganska vlast ne ratificira Istanbulsku konvenciju. Stoga vas potičem: da se molite, osobno i po obiteljima, da se organizira i zajednička molitva u župnim crkvama i u kapelama jedan dan koji je najprikladniji u tjednu. To može biti klanjanje pred presvetim ili molitva krunice na tu nakanu: da se  ne ozakoni rodna ideologija u Hrvatskoj. Da uporabimo sva demokratska sredstava da se ta pošast ne usvoji i da izvršimo pritisak na naše predstavnike odnosno zastupnike u Hrvatskom saboru u tom pogledu. Neka nam se Bog smiluje!'', poručio je  biskup Košić.    

 122 OBLJETNICA SMRTI OCA DOMOVINE DR. ANTE STARČEVIĆA 02.03.2018
Održana u Zagrebu, 28. veljače 2018. godine

Poziv na skup povodom 122 obljetnice smrti Oca domovine dr. Ante Starčevića 26.02.2018

Povodom 122 obljetnice smrti Oca domovine dr. Ante Starčevića  pozivamo Hrvatice i Hrvate, pravašice i pravaše na skup dana 28. veljače 2018. godine  ( srijeda ) s početkom od 18, 00 sati u dvoranu Ante Paradžik, Ilica 31 u Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka pravaOTKAZANA " PRISEGA DOMOVINI " 23.02.2018

Autohtona – Hrvatska stranka prava zbog vremenskih prilika otkazuje najavljeni skup u Zagrebu od 25. veljače 2018. godine.

ZA DOM SPREMNI !POZIV NA " PRISEGU DOMOVINI " 20.02.2018

Povodom 28 obljetnice obnove rada HSP-a 25. veljače 1990. godine i 122 obljetnice smrti Oca domovine dr. Ante Starčevića

Pozivamo članove i dužnosnike Autohtone – Hrvatske stranke prava i kluba Hrvatskih domoljubnih snaga

na „ PRISEGU DOMOVINI „

25. veljače 2018. ( nedelja )

Okupljanje ispred  doma Ante Starčevića od 10, 30 do 11, 00 sati u Zagrebu.

U 11, 00 sati polazimo u koloni prema Trgu bana Josipa Jelačića , a nakon „ Prisege domovini „ odlazak na grob dr. Ante Starčevića u Šestine gdje ćemo položiti vijenac i lampaše.Otvoreno pismo saborskom zastupniku HDZ-a Stevi Culeju 15.02.2018

Odlučno odbijam političku etiketu u kojoj kažete da se Autohtona – Hrvatska stranka prava uredno pojavljuje kada je HDZ na vlasti i maršira po Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava i osobno kao predsjednik progonjen sam i zatvaran od strane SDP-a i HDZ –a samo zato što sam „ ZA DOM SPREMAN „, samo zato što sam „ ZA DOMOVINU SPREMAN DATI SVOJ ŽIVOT „, samo zato što smatram da je politika HDZ-a i SDP-a ista politika i koja vodi u propast  Hrvatski narod.

Gosp. Stevo Culej, Dražen Keleminec je dragovoljac Domovinskog rata, a moj ratni put možete provjeriti u Ministarstvu branitelja.

Svojom izjavom pokušavate opravdati Kolindu Grabar Kitarović koja nije mogla suzdržati svoje emocije kod posjete  prijatelja,  četnika Aleksandra Vučića, koji je svojim poticanjem ubio mnoge branitelje i civile u agresiji na Hrvatsku, jer vašoj dragoj Kolindici nije sjela moja poruka tom gadu „ MARŠ VAN IZ HRVATSKE „.

Svojom izjavom pokušavate opravdati Kolindu Grabar Kitarović kod branitelja i udovica Domovinskog rata i Kolindin bijes prepisati samo dragovoljcu Domovinskog rata i predsjedniku Autohtone – Hrvatske stranke prava Draženu Kelemincu.

Svojom izjavom Kolinda Grabar Kitarović uvrijedila je sve civilne i vojne žrtve rata,  branitelje, domoljube i udovice Domovinskog rata.

Ako je Kolinda Grabar Kitarović mislila na mene kao što tvrdite da sam političar sa ruba ili marginalac, ja sa ponosom prihvaćam da sam kao dragovoljac Domovinskog rata „ marginalac „.

Marginalac i predsjednik marginalne Autohtone – Hrvatske stranke prava gosp. Culeju jasno  vidi da Kolindina, HDZ-ova i SDP-ova politika vodi genocidan rat protiv Hrvata i Hrvatica , da vodite politiku na štetu Hrvatske.

Gosp. Culej,  vaša stranka HDZ zajedno sa SDP-om kriva je što umirovljenici kopaju po smeću da prežive, kriva je da mladi odlaze iz Hrvatske radi ezgistencije , a i ljudi srednjih životnih dobi radi premalih plaća također odlaze iz Hrvatske, kriva je za zakon o ovrhama i blokadama računa koji postoji samo u Hrvatskoj, kriva je što ste poljoprivrednika slomili i uništili, kriva je zbog najvećeg PDV-a u Europi, kriva je zbog najvećeg poreza na dohodak, kriva je što se preko 3000 branitelja ubilo, kriva je što zapošljavate samo uhljebe , kriva je što želite zabraniti pozdrav s kojim se branila Hrvatska, kriva je što koalirate sa jugoslavenima iz HNS-a i velikosrbima Miloradom Pupavcem i Vojislavom Stanimirovićem koji Hrvatsku prikazuju kao genocidnu i zločinačku.

Gosp. Culej vama to ne smeta jer imate saborsku plaću , a sutra imat ćete saborsku mirovinu, ali meni marginalcu smeta.

Kao dragovoljac Domovinskog rata, kao marginalac imam pravo na svoje političke stavove, imam pravo iznositi te stavove pa makar Vas to smetalo i pogađalo.

Gosp. Culej kao marginalac ne bojim se vaše represije ili novog zatvaranja, nisam se 1991. godine bojao četnika, ne bojim se danas ni Milorada Pupavca koji je stvarni vladar Hrvatske. Znam da vaša politika sluša i služi koordinatoru Aleksandra Vučića,  Miloradu Pupavcu.

Pošto mi se u srpskim medijima izmišlja i podmeće da sam spremao ubojstvo Šešelja i Vučića spreman sam i na likvidaciju kao što je vaša stranka likvidirala Antu Paradžika, Blaža Kraljevića ili Mira Barišića.

Gosp. Culej žalosno je kad Hrvat ide na Hrvata, žalosno je da vašom obranom Kolinde Grabar Kitarović indirektno ili direktno podržavate dolazak tog četničkog gada Aleksandra Vučića .

Da je predsjednik Srbije Vojislav Šešelj i Šešelja bi zvala u Hrvatsku vaša Kolindica ! Jesam li u pravu ? Naravno da sam u pravu.

Svojom politikom pljujete po  svima koji su ubijeni od četnika Vučića i njegove velikosrpske politike.

Gosp. Culej Vi kao dragovoljac Domovinskog rata pljujete po marginalcu, dragovoljcu Domovinskog rata ? Sramite se !

 

marginalna Autohtona – Hrvatska stranka prava

marginalni predsjednik , Dražen KeleminecHRVATICE I HRVATI POZIVAMO VAS NA PROSVJEDNI SKUP ISPRED SJEDIŠTA PUPAVCA JER ON JE VLADAR HRVATSKE, A NE MARKOV TRG ! 11.02.2018

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava u ponedeljak 12. veljače 2018. godine organizira prosvjed zbog dolaska četnika Aleksandra Vučića u Hrvatsku.

U 11, 00 sati okupljanje i održavanje prosvjeda ispred sjedišta Milorada Pupavca , Gajeva 7 u Zagrebu.

Milorad Pupavac je koordinator četnika Vučića, Milorad Pupavac je predsjednik Hrvatske, predsjednik Hrvatske vlade, ministar financija i Državni odvjetnik u RH.

Nakon prosvjeda ispred sjedišta Milorada Pupavca odlazimo u koloni do Veleposlanstva Srbije , Slavujevac 3 u Zagrebu.

Ispred Veleposlanstva Srbije četniku Vučiću poručit ćemo da nije dobro došao u Hrvatsku, da je zločinac i četnik , a upitat ćemo ga gdje mu je tjelohranitelj Vasilije Vidović.

Vasilije Vidović bio je četnički vojvoda koji je predvodio napad na Škabrnju i tamo počinio teške zločine nad nedužnim Hrvatskim civilima.

Autohtona – Hrvatska stranka prava podržava skup na Markovom trgu u 10, 00 sati i poziva sve Hrvatice i Hrvate da nam se u 11, 00 sati pridruže i zajedno krenemo ispred Veleposlanstva Srbije.

Jučer u Krašicu sastali su se predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba Rozalija Bartolić i predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

ZA DOM SPREMNI !

Autohtona - Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen KeleminecPrikazano 31 do 45 od 1721  

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović
Ivica Sedlar
Marko vitez Klein
Mladen Šepić - Barba

Vijesti PROGRAM