AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA Evidencija o primljenim donacijama 01. 01. - 30- 06. 2017. Financijsko izvješće – izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2016 Financijsko izvješće Lokalni izbori 2017
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Časni pravaši iz Splita poslali su nam fotografiju i upozorili na masonstvo u HSP Split. 12.02.2019

U Hrvatskoj masoni djeluju preko Rotary kluba. Bivši HDZ-ovac , a sada predsjednik HSP -a Split sa ambicijama da postane i predsjednik HSP za Hrvatsku, Hrvoje Marušić, pripada Rotary klubu u Splitu !

Masoni su protiv Crkve i Boga, masoni su protiv države i domoljublja, masoni su obožavatelji sotone ! Tko je član masona ne može biti pravaš niti domoljub.“Slobodno zidarstvo je dakle religija bez Boga koja treba zavladati u cijelome svijetu.

Masonerija tvrdi  da je čovjek samodostatan centar svijeta, dakle – nije im potreban nikakav Bog.Svaka masonska loža ima svoj hram pa tako i HSP u Splitu ima prostorije kao da ulazite u masonski sotonski hram. Zanimljivo je i to,  da kod samog ulaza stoji bankomat jedne banke ? Naravno,  pa predsjednik im je član Rotary kluba i jasno od kuda vjetar puše.

Pozivamo Hrvatice i Hrvate da ne nasjedaju onima koji se prikazuju pravašima i služe  otetim imenom stranke HSP,  jer sve je po zadatku.

Ne nasjedajte njihovoj moći u novcu jer masonerija ne miruje. Naša zadaća je upozoriti svakog časnog pravaša, a služenjem njihovoj politici, služite onima koji imaju za cilj,  uništiti Hrvatsku.

Pozivamo sve časne i poštene pravaše da napuste one koji se služe otetim HSP-om i služe masoneriji u Splitu.

ZA DOM SPREMNI !

DOLJE MASONERIJA !POZIVI IZ SPLITA TVRDE DA JE PREDSJEDNIK HSP SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE TAKOĐER BIO U SAVEZU KOMUNISTA JUGOSLAVIJE ! 09.02.2019

U Autohtonu - Hrvatsku stranku prava dolaze glasine iz Splita i okolice,  koji nam tvrde da je Ivica Vladava, predsjednik HSP Splitsko - dalmatinske županije bio u Savezu komunista i kao takav bio šef u nekadašnjoj tvornici Jugoplastike. Također nas upozoravaju da je novo izabrani tajnik HSP - a Splitsko dalmatinske županije Željan Jurlin iz Kaštela bio podoficir Jugoslavenske narodne armije. O Željanu Jurlinu imamo još neke podatke iz prošlosti. LUSTRACIJA !!

Zovu nas i dalje i primili sljedeću obavijest. I bivši tajnik,  desna i lijeva ruka Ivice Vladave , Grgo Jelavić Mitrović bio je zadnji predsjednik omladine Komunističke partije u Muću. Također, javljeno nam je da je za vrijeme Domovinskog rata prespavao zimski san. 

Ljudi moji , je li ovo moguće !!!!!!

LUSTRACIJA !!!!!!TKO ĆE VLADATI HSP -OM, PLENKOVIĆ ILI KARAMARKO ? 05.02.2019

Hrvatska stranka prava oteta je od  HDZ-a još od 1993. godine , a pod  kontrolom  je i  danas. Zna se da je Anto Đapić bio HDZ-ov igrač , a to je debelo naplatio financijski.

Nakon što se Đapić potrošio, HDZ je za novu predsjednicu HSP-a  gurao Ružu Tomašić,   koja je radila u  odjelu ubojice i udbaša Josipa Perkovića.

Pošto se Anto Đapić nije htio maknuti, HDZ je registrirao novu pravašku stranku pod nazivom HSP AS i za predsjednicu postavio upravo Ružu Tomašić,  koju je kasnije nagradio zastupnicom u Europskom parlamentu.

HSP AS stvorio je Manolićev i Mesićev čovjek , tada predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Tomislav Karamarko otvorio je medije i pružio financijsku podršku HSP AS. Naravno, Tomislav Karamarko  dao im je mjesta i u  Hrvatskom državnom saboru.

HSP AS zbog financijskih malverzacija, došao je do stečaja i da se spase,  dogovorio je sa HSP-om ujedinjenje. Ulaskom HSP AS u HSP dobit će šest mjesta u predsjedništvu temeljem zajedničkog dogovora.

SADA NASTAJU PROBLEMI !

HSP AS je Karamarkova podružnica i  tu  dileme nema . Tko je Hrvoje Marušić ?  Novopečeni HSP-ovac koji je došao iz redova HDZ-a zbog nezadovoljstva  Andrejom Plenkovićem.  Hrvoje Marušić odmah je izabran za predsjednika HSP Split preko Ivice Vladave predsjednika HSP-a Splitsko – dalmatinske županije , a također bliskim strukturama HDZ-a. Za Hrvoje Marušića  zna se da je član Rotari kluba – masona u Splitu i blizak Tomislavu Karamarku.

Ivica Vladava osvojio je srce Zvonka Čapka glavnog tajnika HSP i poznatog Jugoslavena iz Rijeke  kao i predsjednika glavnog stana HSP-a Nikica Augustinović i obavještajca Dragu Markovića iz Osijeka.

ZAŠTO ?

Informacije koje smo dobili iz blizine Ivice Vladave, ova grupa održala je već nekoliko tajnih sastanaka, ogorčeni podrškom Plenkovićevih kadrova iz HDZ-a  Karlu Starčeviću kod izglasavanja Gradskog proračuna u Gospiću. Poznat je sukob Karla Starčevića i Darka Milinovića oko Pivovare, a smjenom navedenog ponovno su uspostavljeni dobri kontakti sa HDZ Gospić i HDZ-om Ličko senjske županije što ovima ne odgovara.

KAO ŠTO SMO PISALI. HSP JE POD KONTROLOM HDZ-A OD 1993. GODINE.

Sad počinje borba tko će dalje kontrolirati HSP ? Da li će to biti Tomislav Karamarko ili Andrej Plenković ? Grupa oko samo zatajnog Hrvoja Marušića odlučila je da na izvanrednom saboru HSP smijene Karla Starčevića i tako spriječe kontrolu Plenkovićevog HDZ-a nad HSP-om.

Smjenom Karla Starčevića kontrolu nad HSP-om uspostavio bi Tomislav Karamarko. Ovih dana došlo je i do velikih sukoba unutar HSP. Najslabija karika Hrvoja Marušića, Ivice Vladave i Draga Markovića je glavni tajnik Zvonko Čapko, član saveza komunista iz Rijeke. On je ovih dana suspendiran od strane Stegovnog suda HSP-a.

Jučer u ponedjeljak su jurišnici Ivice Vladave, Zvonka Čapka, Drage Markovića i Hrvoja Marušića trebali upasti u prostorije HSP u Zagrebu, izbaciti nazočne i promijeniti bravu ali su odustali kad se saznalo za taj čin. Koliko imamo saznanja prostorije HSP-a se od jučer čuvaju 24 sata na dan.

Čovjek od povjerenja glavnog tajnika HSP Zvonka Čapka, predsjednik glavnog stana Nikica Augustinović , sazvao je jučer sjednicu uz prijetnje izbacivanja iz stranke svima koji izađu u javnost o toj temi.

Zanimljivo, sjednicu predsjedništva nije sazvao predsjednik HSP-a Karlo Starčević koji naivno čeka ugriz zmije otrovnice . Vidjet ćemo uskoro tko će zavladati HSP-om , Andrej Plenković ili Tomislav Karamarko ?

ZAKLJUČAK

HSP nije HSP, to je pod kontrolom Udbe koja i dalje vlada Hrvatskom !

Zato Autohtona – Hrvatska stranka prava vjeruje da će uz pomoć Hrvatske čiste stranke prava napokon odstraniti tumor koji nam je ubacio HDZ i njihova UDBA.VEĆ GODINAMA DJELATNIK OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE DRAGO MARKOVIĆ UDARA PO A - HSP-u 05.02.2019

Već godinama djelatnik obavještajne službe Drago Marković napada i udara po A - HSP-u. Pokušavao je taj obavještajac iz Osijeka na radnom mjestu u HSP-u i preoteti A-HSP sa svojim ubačenim ljudima ali na njegovu žalost plan mu nije uspio.

Obavještajac Drago Marković administrator je Facebook grupe A - HSP Trogir !!

Grupu je otvorio da može špijunirati A - HSP ali i upisivati imena i prezimena u korist službe koju kontrolira udbaška mafija zvana HDZSDP.

Obavještajac Drago Marković danas u prvim redovima stoji uz glavnog tajnika HSP-a Zvonka Čapku koji je po opredljenjenju Jugoslaven. Pametnome dosta.

Pozivamo članove A - HSP-a koji su u dobroj namjeri pristupili lažnoj grupi A - HSP Trogir da izađu iz grupe.

Poručujemo ti Drago Markoviću da imaš rok od 24 sata da grupu izbrišeš inače ti slijedi sudska tužba !

ZA DOM SPREMNI !

 ZVONKO ČAPKO LAŽE ! 04.02.2019

Čitamo obranu Jugoslavena Zvonka Čapku da je rođen u Bačkoj ?? Laže,  rođen je u Đurđevu u Srbiji. Posjedujemo njegovu osobnu iskaznicu. Kaže i laže da je branio Hrvatsku 1991 i 1992 godine i objavljuje kako se ponosno vraćao iz Oluje. Naravno da opet laže da je branio Hrvatsku 1991 i 1992. godine. Mobiliziran je 06. 08. 1995. godine. Posjedujemo podatke iz Ministrastva branitelja od 06. 08. 1995 do 31. 08. 1995. godine. Oluja je započela 05. 08, a on mobiliziran 06. 08. !! Sve ukupno 26 dana !!. Veliki ratniik svaka čast !! 

Njegov otac bio je oficir JNA kao i otac njegove supruge. Ne želimo miješati njegovu suprugu u ovo zbog toga što  nije katoličke već pravoslavne vjere i zato nećemo pisati njezino ime i prezime. Ne želimo brojati krvna zrnca jer poštujemo Srbe koji su poginuli ili branili Hrvatsku ili koji poštuju Hrvatsku.

Zvonko Čapko kao opredjeljeni Jugoslaven ne može biti pravaš , on i onako ima prijatelje SDP-ovce pa neka bude kod njih , a ne ubacivati se i razbijati pravaštvo po nečijem zadatku. 

Nevjernim Tomama poručujemo neka odu u Sveučilišnu knjižnicu u Zagrebu i saznat će istinu o burnoj prošlosti Zvonka Čapka jer arhiva je arhiva. 

 ČASNI SUD HSP-a SUSPENDIRAO ZVONKA ČAPKA 04.02.2019

Doznajemo da je zbog članstva u Komitetu SKJ Rijeka, Časni sud HSP-a suspendirao glavnog tajnika HSP-a Zvonka Čapku. Doznajemo iz bližih krugova Zvonka Čapke da je  vrlo burno na to reagirao i da se u njemu probudio komunistički duh osvete.

Upravo je predsjednik HSP-a Karlo Starčević imenovao Zvonka Čapka za tajnika, a ovaj mu vraća na način da je već stvorio svoj klan unutar stranke i plan o novom predsjedniku Hrvoju Marušiću masonu i donedavnom članu HDZ-a iz Splita. Kako će se sve rasplesti vidjet ćemo uskoro. ZAPOČEO RAT U HDZSDP HSP-u ! 04.02.2019

Danas u jutro u sjedište HSP-a u Zagrebu upadaju, zamislite jurišnici iz HDZ-a i SDP-a ali pod skutama HSP-a. HSP-ovci upadaju u prostorije HSP-a !!!! Da li Vam je to normalno. Pripremili su ti veliki muljatori i smjene u HSP Bjelovarskoj županiji, Karlovačkoj županiji i Zadarskoj županiji. Napad na prostorije HSP-a organizirali su : Ivica Vladava - HDZ - ov igrač, Drago Marković obavještajna služba iz Osijeka i glavni tajnik HSP - a ČLAN SAVEZA KOMUNISTA IZ RIJEKE ZVONKO ČAPKO. Naravno imaju podršku ljubitelja Kulturnog umjetničkog društva Krajna iz Beograda , predsjednika HSP-a Karla Stračevića iz Gospića.
Nakon toga dolazi dogovoreno ujedinjenje , a po naputku iz HDZ-a, HSP i HSP AS. HSP AS je obećano 6 mjesta u predsjedništvu stranke.
Ujedinjenjem će doći do izvarednog Sabora HSP -a i sad gle čuda . 
Ti igrači Ivica Vladava, Drago Marković i Zvonko Čapko u tajnosti su dogovorili i udar na Karla Starčevića jer smatraju da je nesposoban voditi HSP. Naivni Karlo toga još nije ni svjestan ali brzo će doći k sebi, ali njemu je laknulo u Gospiću jer kod izglasavanja Gradskog proračuna svi HDZ-ovi digli su ruke za . Sve se zna ! Tako će na izvarednom Saboru predložiti novog predsjednika, do jučer HDZ-ovca iz Splita Hrvoja Marušića i smijeniti sadašnjega. Hrvoje Marušić je član ROTARI KLUBA , a za one koji ne znaju što je Rotari , da znaju da je to organizacija MASONA u Hrvatskoj.Da li mason može voditi HSP ? Naravno da ne,  jer masoni su protiv pravaštva , vjere i Boga !! Baš nas zanima kako će se to sve odigrati, a za informaciju da je između njih rat počeo je i to da više ne radi web stranica hsp.hr. 
HSP je otet još od 1993. godine, a ovi koji su u igri su plačenici zar ne Đovani ??MIROSLAV BAČIĆ PREDSJEDNIK A - HSP NOVO VIRJE 28.01.2019

Dana 27. 01. 2019. godine u Novom Virju je održan izborni Zbor Autohtone – Hrvatske stranke prava

Za predsjednika izabran je Miroslav Bačić, tajnika Tomislav Pintarić, tajnika, a za člana izvršnog odbora Marko Bačić

Autohtona – Hrvatska stranka prava ne može mirno pratiti pljačku Hrvatskog naroda preko ovrha, blokada računa , poreza, prireza i drugih nameta od strane vladajućih iz HDZ, SDP, HNS itd. Stoga pozivamo na otpor jer Hrvatska nije slobodna , oslobodimo Hrvatsku rečeno je u Novom Virju.ZDRAVKO VIROVČEC PREDSJEDNIK A - HSP ĐURĐEVAC 27.01.2019

Dana 26. 01. 2019. godine u Đurđevcu je održan izborni Zbor Gradske organizacije Autohtone – Hrvatske stranke prava.

Za predsjednika izabran je Zdravko Virovčec, dopredsjednika Željko Hecer, tajnika Dalibor Bralić i rizničara Slavko Ivandija.

Na izbornom Zboru prisustvovali su : Milan Bingula predsjednik Županijske organizacije A – HSP Koprivničko – križevačke županije i Dražen Keleminec predsjednik A – HSP-a.

Autohtona – Hrvatska stranka prava protivi se ukidanju Kune i uvođenju Eura jer bi tako izgubili monetarni suverinitet. Na skupu je naglašeno da je u 2018. godini zaposleno 38, 700 stranaca, a Ministarstvo rada najavilo je da će u 2019. godini zaposliti još 63. 000 stranaca ?? Pitamo se kakvu politiku vodi naša Vlada RH jer istodobno su otjerali preko 

200. 000 ljudi iz Hrvatske jer se nisu mogli zaposliti. Slobodni smo reći da je politika Vlade RH. protiv Hrvata i Hrvatske države rekao je predsjednik A – HSP-a Dražen Keleminec.

Milan Bingula predsjednik Županijske organizacije Koprivničko – križevačke županije najavio je i osnivanje stranke u Novom Virju, Kalinovcu i Ferdinadovcu.A - HSP POVJERENIK ZA PODBABLJE 24.01.2019

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA 
ODLUKA :
Imenuje se za povjerenika A - HSP Podbablje gosp. Marko Šušnjar.
ZA DOM SPREMNI !


 A - HSP NOVI ZAGREB - ISTOK 22.01.2019

Dana 21. siječnja 2019. godine osnovan je ogranak A-HSP Novi Zagreb Istok. Za predsjednika izabran je Dubravko Culjak, dopredsjednika Miro Baić, tajnicu Ružica Bolanča Andrijanić , rizničara Tomislav Mihaljevic , a za članove izvršnog odbora Goran Raljić i Dino Muratović.IVICA MILAKOVIĆ PRISTUPIO U A - HSP 19.01.2019

Legendarni pravaš iz Velike Gorice Ivica Milaković pristupio je u redove Autohtone - Hrvatske stranke prava. Imenovan je za povjerenika A - HSP Velika Gorica i u skoro vrijeme održat će se izborni Zbor.A - HSP POVJERENICI 18.01.2019

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA 
ODLUKA :
Imenuje se za povjerenika A - HSP Slavonski Brod gosp. Alen Duraković.

Imenuje se za povjerenika A - HSP Vis gosp. Darko Cvija.

Imenuje se za povjerenika A - HSP Jalžabet gosp. Tihomir Križanić
 
Imenuje se za povjerenika A - HSP Murter gosp. Joso Jelić
      .


A- HSP DUGO SELO 17.01.2019A- HSP POVJERENICI 16.01.2019

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA 
ODLUKA :
Imenuje se za povjerenika A - HSP Mali Bukovec gosp. Ronald Kranclbinder.

Imenuje se za povjerenika A - HSP Županja gosp. Nenad Šokčević.

Imenuje se za povjerenika A - HSP Zadar gosp. Luka Pavičić.
 
Imenuje se za povjerenika A - HSP Zadarsku županiju gosp. Đuro Markuš.

ZA DOM SPREMNI !
predsjednik, Dražen Keleminec
      


Prikazano 1 do 15 od 1766  

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović