AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

HSP NIJE PRAVAŠKA STRANKA VEĆ "LAŽNA" , DOM JE SVIH MASONA, UDBAŠA, KOSOVACA, JUGOSLAVENA I OFICIRA JNA ! 03.04.2019

Fran Folnegović oteo je HSP Anti Starčeviću za vrijeme njegovog života. Fran Folnegović služio je mađaronima i bio član mađarske masonske lože. Ante Starčević iz tog razloga osnovao je Čistu stranku prava. Povijest se ponavlja,  danas imamo HSP koju je oteo 1993. godine  HDZ. HSP nije prava pravaška stranka već „ lažna „ , dom je svih masona, udbaša, kosovaca, jugoslavena i oficira JNA !

Na čelu lažne HSP danas se nalazi  Karlo Starčević iz Gospića koji laže da je obnovitelj HSP i da je dragovoljac Domovinskog rata. Istina je da je Karlo Starčević veliki ratnik i bojovnik od 1991 do 1997. godine u poznatoj Munchen bojni.

Veliki hvalisavac Hrvatsku je branio iz Njemačke i tako stekao reputaciju velikog Rambo ratnika. Nakon što je izabran za predsjednika HSP za svog glavnog tajnika postavio je notornog komunističkog aktivistu iz Rijeke Zvonka Čapku. Pametnom dosta.

Ne zaboravimo da je Munchen bojovniku HDZ pomogao sa kreditom u Privrednoj banci povodom izgradnje pivovare. HDZ je preko grada Gospića  bio jamac za njegov kredit koji nije uredno plaćao pa je skoro Gospić dobio stečajnog upravitelja.

Preko svog aktiviste, poznatog rotarijanca iz Splita došao je do ideje ukidanja A-HSP, HČSP itd. Naravno da je takav zahtjev nezakonit ali kao što mu je HDZ poklonio HSP od tog istog HDZ-a zatražio je podrškom u Ličko – senjskoj županiji zabranu rada časnim i poštenim pravašima. Ovdje je pokazao svoju pokvarenost.

Munchen bojovnik Karlo Starčević javno se hvalio da traži garanciju od svog HDZ-a da se prekine iseljavanje mladih iz Ličko – senjske županije , a upravo je svojim dolaskom na mjesto gradonačelnika dao otkaz ravnateljici KIC -a u Gospiću , samohranoj majci , mlađoj osobi Danijeli Bogić  i  bez milosti je ostavio nezaposlenu.

Dražen Keleminec nikada nije služio HDZ-u jer smatram da je  politika HDZ-a i SDP ,  politika protiv Hrvatskog naroda. Pošto nisam čovjek sistema pokušali su me politički uništiti lažnim optužbama da sam obiteljski zlostavljač. Kad to nije prošlo išli su mi i na malodobno dijete .

Jučer je Munchen bojovnik najavio zajednički nastup sa Neovisnima za Hrvatsku, a njima ne smeta da se po cijelom Gospiću priča da je upravo naš bojovnik obiteljski zlostavljač! Naravno da ih ne smeta kad je oko ove koalicije glavnu riječ odigrao  Vladimir Šeks.

Neovisne za Hrvatsku ne smeta i to što će Karlo Starčević ovih dana sklopiti koaliciju u Ličko – senjskoj županiji sa HDZ -om i četničkim SDSS-om !!

Naravno svi oni služe svom gospodaru !!  Poručujemo svim časnim pravašima koji su iz neznanja pristupili lažnoj HSP da časno istupe jer služenje HDZ – u i SDSS – u je izdaja.