AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

POZIVAMO DRAGOVOLJCE I BRANITELJE NA PROSVJEDNI SKUP ! 02.07.2019

Pozivamo dragovoljce i branitelje Domovinskog rata da se odazovu na prosvjedni skup ispred Ministarstva unutarnjih poslova, Savska cesta 39,  u utorak 09. srpnja 2019. godine s početkom od 11, 00 sati.

Skup pod nazivom " ZAŠTITIMO BRANITELJA JOSIPA MIKIĆA "

Policijska postaja u Ludbregu,  branitelju Josipu Mikiću  prije 5 godina oduzela je vozačku dozvolu iz razloga što je progovorio u medijima o neispravnim autobusima jednog moćnog tajkuna.

Josip Mikić progovorio je da je vrata autobusa kojeg je vozio  morao vezati svojim remenom od hlača te tako zatvoriti vrata  i umjesto da Policijska postaja u Lubregu traži tehničke preglede za navedene autobuse ,započinje progon upravo Josipa Mikića.

Zakon kaže da Policija ima pravo samo 8 dana zadržati vozačku dozvolu , a nakon toga pokrenuti prekršajni postupak.

Policijska postaja u Lubregu već 5 godina drži kod sebe vozačku dozvolu od braniteljaJosipa Mikića kome je vozačka sredstvo za rad i prehranjivanje obitelji.

Načelnik Policijske postaje Ludbreg Leonardo Sakač osobno je rekao branitelju Josipu Mikiću da nikad neće dobiti nazad svoju vozačku dozvolu. 

Branitelj Josip Mikić ponovno je  aktivirao javnost i Ministarstvo branitelja  te putem facebooka objavio njegovo kršenje ljudskih prava, a  Policija iz Lubrega iz osvete danas mu uručuje prekršajnu prijavu zbog njegovog pisanja o ovom slučaju.

NA PROSVJEDNOM SKUPU TRAŽIT ĆEMO SMJENU VODSTVA POLICIJSKE POSTAJE LUDBREG I PRIJEM KOD MINISTRA, OD KOJEGA OČEKUJEMO DA PRIMI BRANITELJA JOSIPA MIKIĆA I DETALJNO GA UPOZNA O OVOM SLUČAKU I ZAŠTITI  MOĆNOG TAJKUNA. 

DOSTA JE PROGONA HRVATSKIH BRANITELJA !

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA