AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Odrzana misa za Blaza Kraljevi?a i promocija knjige u Sindelfingenu 23.09.2009

...

Dana 20.09. odrzana je promocija knjige "Hrvatska knjiga opstanka", autora Marka Franciskovica, u prostorijama HKM Sindelfingen, u organizaciji A-HSP za Njemacku. Nakon odrzane mise za bojovnika HOS-a, pokojnog Blaza Kraljevica, u svojem nastupu pred hrvatskom dijasporom, Marko Franciskovic stavio je naglasak na izuzetan znacaj sadasnjeg povijesnog momenta za opstanak Hrvata kao naroda i Hrvatske kao drzave. "Nalazimo se u kriticnoj fazi kada je krajnji moment da se ucine radikalni zahvati u hrvatskom politicko-drzavnickom djelovanju jer je dosadasnja politika stvorila ovo pogibeljno stanje. Nema mjesta mlakim i neodlucnim potezima, nema mjesta politici sluganstva i ponizavanja." rekao je Franciskovic. Takodjer je stavio naglasak na to da se vec jednom odreknemo politike ulaska Hrvatske u EU jer, po Franciskovicu, EU je nespojiva sa hrvatskim nacionalnim interesima buduci je dio sireg koncepta globalizacije i terora kapital-interesa u kojemu nema mjesta razlicitim nacijama sa svojim duhovnim i rasnim identitetom - cilj globalizacije je sve ponistiti i u multi-kulti loncu vladati svima kao svojim robljem u sluzbi bezboznog konzumerizma i potrosackog mentaliteta. Sloboda je ono sto donosi bogatstvo, a u sferi drzavnistva sloboda je drzavni suverenitet, drzavna nezavisnost, a koncept EU-a i svih ostalih globalistickih integracija izricito ponistavaju nacionalnu suvverenost za racun globalnih struktura moci, buduce svjetske nad-vlade i tzv. Novog svjetskog poretka. Franciskovic je rekao da nam Dubrovnik moze biti primjer i dokaz kako nije bitna velicina i brojnost nego oslonac na vlastite snage i vlastitu pamet jer: "Dubrovnik nije bio slobodan zato sto je bio bogat, nego je bio bogat zato sto je bio slobodan." te se samo tako moze prosperitati i cak postati svjetskom silom - kao sto je Dubrovnik svojedobno i bio.
Posebno se obratio prisutnoj dijaspori buduci da Marko Franciskovic vidi rijesenje hrvatskog problema demografske katastrofe i potrebe za radnom snagom u tome da drzava Hrvatska svojim promisljenim djelovanjem povrati sto je moguce vise Hrvata natrag u zemlju svojih oceva i djedova. "Ne zanima me novac iz dijaspore. Hrvatskoj novac sam po sebi ne rijesava nista. Nama su potrebni ljudi, posebice mladi u naponu snage i produktivnosti te ne trebaju znati ni slova hrvatskog da bi dosli i mogli stvarati nove vrijednosti za Hrvatsku umjesto da izgradjuju tudjinu. Sve je pitanje politicke volje i sposobnosti da se ostvare zacrtani ciljevi. Nema bezizlaznih situacija, uvijek postoji rijesenje. Ne smijemo podleci malodusnosti, apatiji i kapitulanstvu. Moramo biti hrabri i odlucni jer povijest priznaje i daje za pravo samo takvoj orijentaciji." izgovorio je Franciskovic i izazvao odusevljenje prisutnih ljudi.


"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović