AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Neka se vidi tko surađuje sa Đapićem 09.07.2009

 24. prosinca 2008. Badnjak
ZAGREB – Luka Podrug bit će zajednički kandidat HSP-a i HČSP-a za splitskog gradonačelnika na lokalnim izborima u proljeće sljedeće godine. Kako se neslužbeno doznaje to je dogovoreno na sastancima vodstava dviju stranaka koje će u svibnju 2009. u Splitsko-dalmatinskoj županiji, ali i u većem dijelu Hrvatske na izbore izaći sa zajedničkim kandidatima i listama što je svojevrsni uvod u ujedinjenje ovih dviju stranaka. Kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije bit će šef tamošnjeg HSP-a Ivan Protrka.
– U Dalmaciji, posebice u Splitsko-dalmatinskoj županiji naša koalicija ima veliki potencijal. HČSP je tu nezaobilazan faktor, a istraživanja govore da u Splitu možemo računati na deset, a u županiji na čak 15 posto glasova. Pozvao sam sve koji su prošli kroz HSP da se u njega vrate, a o suradnji naših dviju stranaka već dugo razgovaram s Podrugom, izjavio je za naš list predsjednik HSP-a Anto Đapić.
Da je zajednički izlazak na lokalne izbore uvod u dugoročnu užu suradnju dviju stranaka potvrdio nam je i predsjednik HČSP-a Josip Miljak koji kaže da je »HSP ipak kao stranka najbliži HČSP-u i da su bez obzira na sve reforme ipak ostali pravaši«.

 

Ponovno je na web stranici HČSP-a napadnuta Autohtona - Hrvatska stranka prava. Ovim tekstom želimo podsjetiti tko surađuje sa izdajnikom pravaša Antom Đapićem. Napadaju Autohtonu - Hrvatsku stranku prava jer im smeta naše novo ime, jer više neće moći manipulirati sa onima koji odlaze iz HSP i prilaze u HČSP,  ne shvaćajući da su na taj način ostali i dalje u skutima Ante Đapića.

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović