AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

EU upozorava: Europa će biti okupirana emigrantima 03.07.2009

Europske vlasti iz Bruxellesa objavljuju u ponedjeljak 29. lipnja 2009 izvještaj koji prikazuje da će kroz poplavu emigranata doći do alarmantne brojke u Europi za nekoliko godina. Do godine 2060, Italija će dobiti 12 milijuna više emigranata nego danas.

U cijeloj EU zona emigranata će porast za 46,2 milijuna, obavještava talijanske novine Il Giornale.

Prema Bruxellesu, broj emigranata u Španjolskoj će se povecati na 11,6 milijuna, dok će broj emigranata u Njemačkoj porasti na 8,2 milijuna.

"Prema tim procjenama, transformacije Španjolske i Italije iz zemlje podrijetla u zemlje odredišta će se realizirati u sljedećih nekoliko desetljeća", pokazuje izvješće.

Zbog starenja, past će stanovništvo u Italiji, Njemačkoj, Malti, Grčkoj, Sloveniji i Slovačkoj. Stanovništvo se povećava u Belgiji, Francuskoj, Španjolskoj, Irskoj, Cipru, Nizozemskoj, Finskoj, Luksemburgu, Portugalu i Austriji.

U izvještaju se također navodi da ce u 2060 prosječna doba ljudi biti 55-godina-stari, i tako u 10 tinejdžerima od 15-godina-stari bit će 8 osoba od 80-godina-starosti.

Italija ima oko 4 milijuna emigranata, dok Njemačka ima 4,6 milijuna emigranata.

Sve ove brojke predstavljaju samo službenu statistiku. Neslužbeni brojevi koji ne uključuju i ilegalne emigranata mogli bi biti čak dva ili tri puta više.

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović