AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Đapić :Neću dati ostavku na zahtjev grupice nezadovoljnih 02.07.2009

ZAGREB – »Situacija u stranci je vrlo dobra, pa nema nikakvog razloga ni za mojom ostavkom, niti za izvanrednim saborom pravaša«, izjavio je šef HSP-a Anto Đapić na konferenciji za novinare u srijedu. Nazivajući »glupošću« zahtjev za ostavkom zbog gubitka izbora u Osijeku, a što navodno traži čak 50 posto HSP-ovih ogranaka diljem zemlje, Đapić je decidirano rekao da neće dati ostavku, jer »iza tog zahtjeva stoji samo grupica nezadovoljnih ljudi koji u medijima dobivaju golem prostor, dok u samoj stranci imaju minoran utjecaj«. Ta se skupina nezadovoljnika boji demokratskih unutarstranačkih izbora s više kandidata koji predstoje HSP-u, napomenuo je, najavljujući da će se do kraja rujna izabrati novi sastav Glavnog stana, koji će onda odlučiti i o terminu održavanja izbornog sabora.

Pravaši, Anto Đapić nikad neće otići iz HSP-a, zbog toga što od stranke živi, a žive i nekolicina oko njega. Autohtonoj - Hrvatskoj stranci prava to je jasno već odavno i stoga članovi HSP-a, svi u A- HSP !

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović