AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

SUVERENISTI ??????????????? 07.03.2019

Tko su suverenisti ? 
1. Ruža Tomašić, Radila u odjelu udbaša Josipa Perkovića. Kodno ime " bosanka ". Zna ali neće reći tko je pripremio i organizirao ubojstvo dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika. HDZ registrirao HSP AS i Ružu Tomašić postavio za predsjednicu , a kasnije preko liste HDZ-a ušla u Europski parlament za 14 770 eura mjesečne plaće. Ako sada ne uspije ponovno ući u EU parlament reći će da napušta politiku. To je već najavila najmanje 10 puta ali euri su ipak draži. Da je provedena lustracija ne bi se mogla baviti politikom.

2. Željko Sačić, za mene veliko razočaranje sve dok nisam saznao tko je bio za vrijeme Jugoslavije. Hvali se činom generala , a general nije. Za vrijeme raspada Jugoslavije kao milicioner štitio zvezdaše 90 - te godine na Maksimiru, a jurišao sa palicom na Bad Blue Boyse. Ljudi nam govore da ih je napao u Končaru kad su izvijesili Hrvatski barjak i tražio da ga se skine. Član HSLS -a tj. liberal , a ne desničar ili suverenista. Da je provedena lustracija ne bih se mogao baviti politikom.

3. Pero Kovačević , Za vrijeme Jugoslavije pisao brošure o Titu i partiji. Veličao Jugoslaviju ,Tita i tražio unutarnje i vanjske neprijatelje. Po nacionalnosti srbin ,a preko Đapića ušao u politiku i HSP , pa kako da bude srbin u HSP-u , otišao u Matični ured i ispunio obrazac da se piše da je Hrvat. Inače sestra mu živi u Hrvatskoj Kostajnici i po nacionalnosti je srpkinja , a od iste majke i oca su rođeni. Preko osuđenog kriminalca Vlade Zeca ušao u HSP i financijskim zaslugama dobio mjesto Saborskog zastupnika. Kada mu je istekao mandat nije uspio ponovno ući u Sabor pa je drugu Peri uskočio u pomoć SDP grada Zagreba na čelu sa tada njihovim predsjednikom Milanom Bandićem i zaposlili svog Peru u pravnoj službi Holdinga. Drug, drugu pomaže da ne ostane bez posla i egzistencije , a kad su pravi Hrvati i domoljubi u pitanju onda neka umru od gladi. Glumi naš drug Pero velikog Hrvata , a da je provedena lustracija ne bih se danas mogao baviti politikom.

4. Hrvoje Zekanović, za njega nikad niko čuo sve dok ga udbaško kriminalna organizacija HDZ nije stavila na svoju listu i uvela u Sabor. Glasao za GMO , spašavao HDZ -u kvorum kod prodaje INE itd. Dolaze do nas glasine da mu je otac bio oficir JNA ali to moramo još provjeriti. Sada Zeko glumi protivnika HDZ-a koji mu je omogućio i lijepu saborsku plaču, omogućio medije da glumi suverenistu. Kad odradi posao HDZ će ga zbrinuti kao i Tepeša za plaću od 15,000. 00 kuna,

Hrvatski suverenist ? Mogli bi se nazvati i Jugoslavenski suvereniti !! Netko će nasjesti , a netko neće !!

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović