AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

A - HSP ŽELI ISTINU ! 23.02.2019

NAZVALI SE HRVATSKI SUVERENISTI I FOTOGRAFIRALI UZ OKUPACIJSKU ZASTAVU EU !!
TKO JE RUŽA TOMAŠIĆ ??
Ruža Tomašić kodnog imena "Bosanka", radila u odjelu Udbaša Josipa Perkovića na osiguranju Franje Tuđmana. Ako nisi njihov ni blizu nisi mogao biti uz njih. Zna sve o pripremi ubojstva dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika ali šuti. Jasno nam je zašto šuti. HDZ je osnovao HSP AS nezakonito i postavio ju za predsjednicu, da pravaše usmjerava prema zločinačkoj organizaciji zvana HDZ. Za nagradu, HDZ ju stavio na listu za EU i njihovim HDZ biračima poslao u Europski parlament na mjesečnu plaću od 14.727 eura !!!!!!
Sada ta ista TRNORUŽICA želi i dalje EURE pa okuplja lažnu desnicu pod nazivom suverenisti. Pošto je pročitana knjiga kod pravaša u RH. , neće proći ovaj put , a zapamtite ovo ? Nakon neuspjeha reći će zbogom politici i da odlazi u mirovinu !! Također se govori da iz prvog braka u Njemačkoj ima sina Aleksandra iz Srbije. Istina mora ići van. Dosta je prevara i služenja HDZ-u !!

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović