AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA Evidencija o primljenim donacijama 01. 01. - 30- 06. 2017. Financijsko izvješće – izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2016 Financijsko izvješće Lokalni izbori 2017
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

TKO ĆE VLADATI HSP -OM, PLENKOVIĆ ILI KARAMARKO ? 05.02.2019

Hrvatska stranka prava oteta je od  HDZ-a još od 1993. godine , a pod  kontrolom  je i  danas. Zna se da je Anto Đapić bio HDZ-ov igrač , a to je debelo naplatio financijski.

Nakon što se Đapić potrošio, HDZ je za novu predsjednicu HSP-a  gurao Ružu Tomašić,   koja je radila u  odjelu ubojice i udbaša Josipa Perkovića.

Pošto se Anto Đapić nije htio maknuti, HDZ je registrirao novu pravašku stranku pod nazivom HSP AS i za predsjednicu postavio upravo Ružu Tomašić,  koju je kasnije nagradio zastupnicom u Europskom parlamentu.

HSP AS stvorio je Manolićev i Mesićev čovjek , tada predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Tomislav Karamarko otvorio je medije i pružio financijsku podršku HSP AS. Naravno, Tomislav Karamarko  dao im je mjesta i u  Hrvatskom državnom saboru.

HSP AS zbog financijskih malverzacija, došao je do stečaja i da se spase,  dogovorio je sa HSP-om ujedinjenje. Ulaskom HSP AS u HSP dobit će šest mjesta u predsjedništvu temeljem zajedničkog dogovora.

SADA NASTAJU PROBLEMI !

HSP AS je Karamarkova podružnica i  tu  dileme nema . Tko je Hrvoje Marušić ?  Novopečeni HSP-ovac koji je došao iz redova HDZ-a zbog nezadovoljstva  Andrejom Plenkovićem.  Hrvoje Marušić odmah je izabran za predsjednika HSP Split preko Ivice Vladave predsjednika HSP-a Splitsko – dalmatinske županije , a također bliskim strukturama HDZ-a. Za Hrvoje Marušića  zna se da je član Rotari kluba – masona u Splitu i blizak Tomislavu Karamarku.

Ivica Vladava osvojio je srce Zvonka Čapka glavnog tajnika HSP i poznatog Jugoslavena iz Rijeke  kao i predsjednika glavnog stana HSP-a Nikica Augustinović i obavještajca Dragu Markovića iz Osijeka.

ZAŠTO ?

Informacije koje smo dobili iz blizine Ivice Vladave, ova grupa održala je već nekoliko tajnih sastanaka, ogorčeni podrškom Plenkovićevih kadrova iz HDZ-a  Karlu Starčeviću kod izglasavanja Gradskog proračuna u Gospiću. Poznat je sukob Karla Starčevića i Darka Milinovića oko Pivovare, a smjenom navedenog ponovno su uspostavljeni dobri kontakti sa HDZ Gospić i HDZ-om Ličko senjske županije što ovima ne odgovara.

KAO ŠTO SMO PISALI. HSP JE POD KONTROLOM HDZ-A OD 1993. GODINE.

Sad počinje borba tko će dalje kontrolirati HSP ? Da li će to biti Tomislav Karamarko ili Andrej Plenković ? Grupa oko samo zatajnog Hrvoja Marušića odlučila je da na izvanrednom saboru HSP smijene Karla Starčevića i tako spriječe kontrolu Plenkovićevog HDZ-a nad HSP-om.

Smjenom Karla Starčevića kontrolu nad HSP-om uspostavio bi Tomislav Karamarko. Ovih dana došlo je i do velikih sukoba unutar HSP. Najslabija karika Hrvoja Marušića, Ivice Vladave i Draga Markovića je glavni tajnik Zvonko Čapko, član saveza komunista iz Rijeke. On je ovih dana suspendiran od strane Stegovnog suda HSP-a.

Jučer u ponedjeljak su jurišnici Ivice Vladave, Zvonka Čapka, Drage Markovića i Hrvoja Marušića trebali upasti u prostorije HSP u Zagrebu, izbaciti nazočne i promijeniti bravu ali su odustali kad se saznalo za taj čin. Koliko imamo saznanja prostorije HSP-a se od jučer čuvaju 24 sata na dan.

Čovjek od povjerenja glavnog tajnika HSP Zvonka Čapka, predsjednik glavnog stana Nikica Augustinović , sazvao je jučer sjednicu uz prijetnje izbacivanja iz stranke svima koji izađu u javnost o toj temi.

Zanimljivo, sjednicu predsjedništva nije sazvao predsjednik HSP-a Karlo Starčević koji naivno čeka ugriz zmije otrovnice . Vidjet ćemo uskoro tko će zavladati HSP-om , Andrej Plenković ili Tomislav Karamarko ?

ZAKLJUČAK

HSP nije HSP, to je pod kontrolom Udbe koja i dalje vlada Hrvatskom !

Zato Autohtona – Hrvatska stranka prava vjeruje da će uz pomoć Hrvatske čiste stranke prava napokon odstraniti tumor koji nam je ubacio HDZ i njihova UDBA.

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović