AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA Evidencija o primljenim donacijama 01. 01. - 30- 06. 2017. Financijsko izvješće – izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2016 Financijsko izvješće Lokalni izbori 2017
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

PUPAVAC MI TE SE NE BOJIMO ! 23.04.2018

 

MEDIJIMA

Pozivamo Vas na tiskovnu konferenciju Autohtone – Hrvatske stranke prava , utorak , 24. travnja 2018. godine, S POČETKOM OD 11, 00 SATI, ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća , Milorada Pupavca , Gajeva 7 u Zagrebu.

POSTO JE MILORAD PUPAVAC NAREDIO PROTUZAKONITO UHIĆENJE DRAŽENA KELEMINCA PRED JASENOVCEM , NA SUTRAŠNJOJ KONFERENCIJI ZA MEDIJE  POKAZAT ĆEMO MU DA GA SE NE BOJIMO !

Evo javljam se da sam pušten. Policija laže da nas je zaustavila prometna policija , da blokirala nas interventna policija. Drugo lažu da sam ikoga vrijeđao, lažu , lažu. Trebao im povod i izgovor zbog mog uhićenja. Treće bilo je pokušaja da me se pretuče u policijskoj postaji Novske od intervetnog policajca D. Šokčevića. To je istina, istina je da mi je u čeliji bila hitna pomoć. Istina je da ovo gnusno uhićenje naredio Milorad Pupovac , a izvršio Plenković.

GLAS ZA HDZ , GLAS ZA MILORADA PUPAVCA !

GLAS ZA ANDREJA PLENKOVIĆA , GLAS ZA MILORADA PUPAVCA !
 

Hrvatska nije slobodna !

Za domovinu spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

...

"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić
Ante Paradžik
Blaž Kraljević
Josip Radanović