AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

KAZNENA PRIJAVA PROTIV POLICIJSKIH DJELATNIKA 14.12.2020

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

Hrvatske državnosti 5 / III

Koprivnica

Koprivnica, 11. 12. 2020.

Predmet : Kaznena prijava

protiv policijskog službenika iz Koprivnice Krešimira Rupe i  načelnika Policijske postaje Koprivnica  Mišela Kiša zbog zlouporabe položaja i ovlasti.

Obrazloženje:

Dana 09. 12. 2020. godine u policijskoj postaji u Koprivnici podnio sam kaznenu prijavu u svezi planirana i odgađanja moje likvidacije od strane državne vlasti , a koju je trebala izvršiti vojna obavještajna služba.

Dana 11. 12. 2020. godine pozvan sam u policijsku postaju Koprivnica gdje mi je uručena optužnica da sam počinio kazneno djelo „ Povrede tajnosti postupka „ opisano u čl. 307 st 1 Kaznenog zakona na način da sam dana 09. 12. 2020. godine javno putem društvenih mreža You Tube  na stranicama Autohtone – Hrvatske stranke prava objavio dijelove iskaza koje sam naveo u podnesenoj kaznenoj prijavi broj 511-06-05/II-85/197-20 , a koja se odnosi na organiziranje moje likvidacije od strane vojne obavještajne službe i državnog vrha.

Nije istinito da sam počinio navedeno kazneno djelo i tvrdim da nisam na You Tube objavio dijelove iskaza !!

Javno sam objavio da sam podnio kaznenu prijavu i protiv koga i zašto ali nisam objavio dijelove kaznene prijave.

Javno sam objavio da sam podnio kaznenu prijavu iz razloga da svoj život zaštitim jer smatram i dalje da sam u smrtnoj opasnosti. Ne želim da završim kao Jadranka Skender koja je također podnijela kaznenu prijavu, potpisala tajnost i u tajnosti likvidirana i nikome ništa.

Osobno meni ne ide u prilog iznositi dijelove kaznene prijave i tvrdim da je podnošenje lažne kaznene prijave od strane policijske postaje Koprivnica čin zastrašivanja.

Da postoje zastrašivanja od strane policije dokazat ću vam kod ispitivanja. Policijski službenik dužan je poštivati dostojanstvo, ugled i čast svake osobe kao i druga temeljna prava i slobode čovjeka što u mom slučaju nije tako.

Učinili su zlouporabu položaja u službi i umjesto da me  zaštite učinili su kazneno djelo zastrašivanja i odmazde i  te zbog toga tražim da prihvatite ovu kaznenu prijavu i pokrenete postupak jer u Republici Hrvatskoj ljudska prava svakog pojedinca propisana su Ustavom RH.

 

podnositelj kaznene prijave

Dražen Keleminec