AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 HRATSKE DOMOLJUBNE SNAGE IZ MEDIJA - YouTube FACEBOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
 
Linkovi
dragovoljac.com dnevno.hr hop.hr Maxportal HR News Portal Portal Tjedno Hrvatski Fokus Kopriva Info narod.hr zadarski.hr Građanska akcija Portal dnevnih novosti Braniteljski Portal Hrvatsko Obrambeno Štivo
Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

ZDRAVKO VIROVČEC PREDSJEDNIK A - HSP ĐURĐEVAC 27.01.2019

Dana 26. 01. 2019. godine u Đurđevcu je održan izborni Zbor Gradske organizacije Autohtone – Hrvatske stranke prava.

Za predsjednika izabran je Zdravko Virovčec, dopredsjednika Željko Hecer, tajnika Dalibor Bralić i rizničara Slavko Ivandija.

Na izbornom Zboru prisustvovali su : Milan Bingula predsjednik Županijske organizacije A – HSP Koprivničko – križevačke županije i Dražen Keleminec predsjednik A – HSP-a.

Autohtona – Hrvatska stranka prava protivi se ukidanju Kune i uvođenju Eura jer bi tako izgubili monetarni suverinitet. Na skupu je naglašeno da je u 2018. godini zaposleno 38, 700 stranaca, a Ministarstvo rada najavilo je da će u 2019. godini zaposliti još 63. 000 stranaca ?? Pitamo se kakvu politiku vodi naša Vlada RH jer istodobno su otjerali preko 

200. 000 ljudi iz Hrvatske jer se nisu mogli zaposliti. Slobodni smo reći da je politika Vlade RH. protiv Hrvata i Hrvatske države rekao je predsjednik A – HSP-a Dražen Keleminec.

Milan Bingula predsjednik Županijske organizacije Koprivničko – križevačke županije najavio je i osnivanje stranke u Novom Virju, Kalinovcu i Ferdinadovcu.


"Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši."
Dr. Ante Starčvić